Ziynet Sali'yi görenler tanıyamadı! Yüzündeki değişikliğin sebebi estetik mi?

46 yaşındaki şarkıcı Ziynet Sali'nin Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf karesi sosyal medyayı salladı. Yüzündeki büyük değişimle dikkat çeken Sali'nin estetik operasyon yaptırdığı iddia edilirken, filtre yüzünden bambaşka birine dönüştüğü de ileri sürüldü. Ünlü şarkıcı yaptığı açıklama ile hakkındaki iddialara son noktayı koydu.

Ziynet Sali'nin 2,1 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı son paylaşımı gündem oldu. Yüzündeki büyük değişikle dikkat çeken Sali'nin güzelleşmek uğruna estetik operasyon yaptırdığı iddia edildi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı da filtreyi fazla kaçırdığını ileri sürdü.


Ziynet Sali'nin yüzündeki değişimi merak konusu olurken ilk açıklama geldi. Yüzünde belirgin şekilde değişim olan Sali hakkında çıkan 'estetik' iddilarına son noktayı koydu. Yanak ve dudaklarındaki şişlikle dikkat çeken Sali'yi görenler tanıyamadı. Ünlü şarkıcı estetik iddialarını yalanladı.

Gündem olan karesini Sali, ''Filtre tatlışlarım, filtre. Estetik değil.'' notuyla yayınladı.

İşte Ziynet Sali'nin gündem olan o karesi...

Ziynet Sali'yi görenler tanıyamadı! Yüzündeki değişikliğin sebebi estetik mi?

 

 

 

Ziynet Sali'yi görenler tanıyamadı! Yüzündeki değişikliğin sebebi estetik mi? ile ilgili etiketler Ziynet Sali estetik Sosyal Medya estetik operasyon son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.