Ziynet Sali ve Halil Söyletmez sevgili mi? Ne cevap verdiler?

Ziynet Sali ve Halil Söyletmez arasında aşk iddiaları olduğu gündemde yer aldı. Ünlü Youtube fenomeni Danla Bilic, ünlü bir şarkıcının bir sosyal medya fenomeni ile aşk yaşadığını dile getirmişti. O isimlerin ise Ziynet Sali ve Halil Söyletmez olduğu iddia ediliyor. Ziynet Sali ve Halil Söyletmez iddialara cevap verdi. Peki Ziynet Sali ve Halil Söyletmez sevgili mi?Aşk mı yaşıyorlar? Ziynet Sali ne dedi? Halil Söyletmez ne cevap verdi? Detaylar haberimizde...

Ziynet Sali ve Halil Söyletmez sevgili mi? Youtube fenomeni Danla Bilic, ünlü bir şarkıcının bir sosyal medya fenomeni ile aşk yaşadığını dile getirmişti. Sonrasında ise o isimlerin Ziynet Sali ve Halil Söyletmez olduğu iddia edildi. Sali ve Söyletmez'den aşk iddialarına cevap geldi. Peki Ziynet Sali ve Halil Söyletmez sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? Ziynet Sali ne dedi? Halil Söyletmez ne cevap verdi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Ziynet Sali ve Halil Söyletmez sevgili mi? Ne cevap verdiler?

Vine videoları ile ünlenip daha sonra Cumali Ceber filmiyle sinemaya atılan oyuncu Halil Söyletmez'in, şarkıcı Ziynet Sali ile (43) aşk yaşadığı iddia edildi. Bu iddiaların ortaya çıkmasının sebebi ise Danla Bilic'in youtube kanalında "Ünlü bir şarkıcımız ile bir sosyal medya fenomeni aşk yaşıyor" sözleriydi.

Aşk dedikodusu sosyal medyaya bomba gibi düşerken Halil Söyletmez Instagram hesabından haberleri yalanladı.

Söyletmez, şu notu paylaştı; "Arkadaşlar, malum haber yalan. Evliliğe doğru giden düzenli bir ilişkim var. (Hepiniz biliyorsunuz) Belli ki birilerinin canı sıkılmış. İyi eğlenceler."

Ziynet Sali ve Halil Söyletmez sevgili mi? Ne cevap verdiler? - Resim : 2

Şimdiye kadar Anthony Marshall ve Tolga Temiz’le adı aşk dedikodularına karıştırılan Ziynet Sali, bu iddiaları yalanlamış ve “Müzik yüzünden sevgilim olmadı” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Sali’nin adı şimdi de çektiği Vine videoları ile ünlenen Halil Söyletmez ile anıldı. Bu iddiaların ortaya çıkmasının sebebi ise Danla Bilic’in youtube kanalında “Ünlü bir şarkıcımız ile bir sosyal medya fenomeni aşk yaşıyor” sözleriydi. Bilic’in yaptığı bu çıkışın ardından her iki taraf da kısa süre içerisinde iddiayı yalanladı. Ziynet Sali bu haberleri paylaşarak altına şu notu düştü: “Yılın şakası olabilir mi acaba? Hayal dünyanıza hayran kalmamak elde değil… bu komik haberin aslı astarı yoktur arkadaşlar. Tövbe Estağfurullah! Durup dururken şaştım ve de kaldım”

 ZİYNET SALİ

Kıbrıs Türk Federe Devleti'nde doğmuştur. Uzun yıllar ailesi ile Londra'da yaşamıştır. Küçük yaşta gittiği Manchester'de altı yaşına kadar kalmış, 1981 yılında döndüğü Kıbrıs Türk Federe Devleti'nde ilk, orta ve lise eğitimini tamamlamıştır. Çocukluğundan beri ilgi duyduğu müzik çalışmalarına ilk adımı lise eğitimi sırasında Kıbrıs Türk Federe Devleti Kültür Bakanlığı Klasik Türk müziği korosunda görev alarak atmıştır.

1994 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı bölümünü kazanarak İstanbul'a gelmiş ve 1999 yılında konservatuvardan dördüncülükle mezun olmuştur. Konservatuvar yıllarında birçok müzikhol ve eğlence yerlerinde sahne almış, bu sıralarda bir arkadaşı aracılığı ile zamanın popüler müzik yapım şirketi Dost Müzik'te çalışmalarda bulunmuştur. İsmini bir Yunanca şarkıdan alan "BA-BA" albümü müzik sektöründeki ilk denemesi olmuştur. Sonraki üç yılda iyi bir Yunanca repertuvara sahip olmuştur. Bu arada Yunancasını da geliştirmiştir. Bir süre sahne çalışmalarına ağırlık verdikten sonra iki dilde "Amman Kuzum" albümünü piyasaya çıkarmıştır. Ayrıca "Zordur Oğlum" isimli şarkısı ile "Eurodance 2007" isimli yarışmada Avrupa birincisi olmuştur. (Bu albüm piyasaya çıktıktan 15 ay sonra Chiculata şarkısı ilave edilerek yenilenmiş ve "Amman Kuzum+1 Chiculata" olarak düzenlenmiştir.) 2006 yılı Mayıs ayında üçüncü albümü "Mor Yıllar" piyasaya sürülmüştür ve bu albümle grafiğini yükseltmiştir.

Ziynet Sali, 2008 yılının sonlarına doğru "Herkes Evine"yi piyasaya sürmüştür. Sezen Aksu, Sinan Akçıl gibi isimlerin şarkılarının yer aldığı Sali'nin albümü çıktığı andan itibaren büyük ilgi toplamıştır. Çıkış parçası, aynı zamanda albümle aynı ismi taşıyan parça büyük bir başarı yakalayarak Türkiye Billboard listelerinde 2 numaraya kadar yükselmiştir. Sali'nin bu başarısının altında; Hande Yener, Gülben Ergen, Demet Akalın, İzel gibi isimlerin şarkılarının tadında şarkılar okuduğu ve İzel'in eski aranjörü Sinan Akçıl'la çalışması gerekçe olarak gösterildi. Sali'nin ayrıca Funda Arar , İzel ve Sıla ile yakın bir dostluğu vardır.

Ziynet Sali ve Halil Söyletmez sevgili mi? Ne cevap verdiler? ile ilgili etiketler Ziynet Sali halil söyletmez sevgili mi aşk mı yaşıyorlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.