Ziynet Sali, Spotify'ın New York Times Meydanı'ndaki dev reklam panosunu süsledi

Şarkıcı Ziynet Sali, dünyanın en büyük müzik platformlarından Spotify'ın New York’taki Times Meydanı’ndaki dev dijital reklam panosunda yer aldı. Sali, ''Bugün New York Times Square’de, aşık olduğum müzik ve en mutlu olduğum şeyi yaparak şarkı söyleyerek şarkılarım sayesinde yer aldım! İçinizden geleni yapmaktan ve hayallerinizin peşinde koşmaktan vazgeçmeyin.'' dedi.

Spotify'ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere Nisan 2021'de hayata geçirdiği EQUAL Müzik Programı tüm dünyada yankı uyandırmaya devam ediyor. Türkiye'den pek çok kadın sanatçı EQUAL Global çalma listelerinde şarkılarıyla yer alırken, EQUAL Türkiye çalma listesi de her ay farklı kadın sanatçıların şarkılarını müzikseverlerle buluşturuyor.


Mart ayının EQUAL konuğu ise 'Sana Doyamıyorum' şarkısıyla Ziynet Sali oldu. Ziyney Sali, New York Times Square'de Spotify'ın dev reklam panolarını süsledi.

Ziynet Sali, Spotify'ın New York Times Meydanı'ndaki dev reklam panosunu süsledi

Spotify’ın New York’taki Times Meydanı’nda yer alan reklam alanında kendi fotoğrafını gören Ziynet Sali, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

''Ben Ziynet Sali, kendi ayakları üstünde duran kadınlardan sadece biriyim. İnsanın içinde barındırdığı güce her zaman inanan, istediğini başarmadan vazgeçmeyen ve gücün, sevginin içinde barındığına inanan bir kadınım.

Bugün New York Times Square’de,
aşık olduğum müzik ve en mutlu olduğum şeyi yaparak şarkı söyleyerek şarkılarım sayesinde yer aldım! İçinizden geleni yapmaktan ve hayallerinizin peşinde koşmaktan vazgeçmeyin.

Tüm yol arkadaşlarıma sevgiyle… 💚''

Nisan 2021'de hayata geçen Spotify EQUAL Müzik Programı'na bugüne kadar Melike Şahin, Kalben, Hadise, Sibel Can, Göksel, Nova Norda, Gülçin Ergül, Ajda Pekkan gibi kadın sanatçılar konuk oldu.

Ziynet Sali, Spotify'ın New York Times Meydanı'ndaki dev reklam panosunu süsledi - Resim : 2

Ziynet Sali, Spotify'ın New York Times Meydanı'ndaki dev reklam panosunu süsledi ile ilgili etiketler Ziynet Sali New York times meydanı Spotify New York Times Square EQUAL Müzik Programı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.