Ziyech'i kandırdı, formasını alıp satışa çıkardı!

Ajax'ın Şampiyonlar Ligi'nde Lille ile deplasmanda oynadığı maçta sahaya giren çocuğa forma sözü veren Hakim Ziyech, maçın ardından büyük bir şok yaşadı. Büyük bir yanlışlık sonucu sözünü tutamadığını belirten Ziyech, sosyal medyadan yardım talebinde bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçında Ajax, deplasmanda Lille ile karşılaştı. Ajax’ın 2-0 kazandığı maçın 70. dakikasında sahaya giren bir çocuk, Hakim Ziyech’e doğru yöneldi. Yıldız futbolcuya sarılan, isminin Yassine Hussairy olduğu öğrenilen çocuk, Ziyech’ten formasını istedi. Ziyech de maçın henüz devam ettiğini belirterek, çocuğa formasını maç sonrası vereceğini söyledi.

BABASIYIM DEDİ, KANDIRDI

Ziyech’in sözü sonrası stadyumdan çıkmayı kabul eden Yassine Hussairy, görevlilerle birlikte dışarı çıkarıldı. Maç sonrası sözünü tutmak için imzaladığı forması ile birlikte stadyumun dışına çıkan Ziyech, genç taraftarı göremedi. Yıldız futbolcunun yanına yaklaşan bir adam, Yassine Hussairy’nin babası olduğunu söyleyerek, formayı kendisine ileteceğini söyledi. Adamdan formayı Yassine Hussairy’ne vereceğine dair söz vermesini isteyen Ziyech, aldığı sözün ardından formayı adama emanet etti.

Ziyech'i kandırdı, formasını alıp satışa çıkardı!

SATIŞA ÇIKARDI

Ancak adamın aslında Yassine Hussairy’nin babası olmadığı ortaya çıktı. Yassine Hussairy, formanın kendisine hiç ulaşmadığını, adamın da babası olmadığını söyledi. Daha sonra Ziyech’in imzaladığı, Lille maçında giydiği formanın internet üzerinden satışa çıkarıldığı anlaşıldı. Olayın büyük bir üçkağıt olduğu, adamın formayı 9 bin 650 Euro’ya satmaya çalışması ile ortaya çıktı.

Açık arttırma ile satışa çıkarılan formanın fiyatı 12 bin Euro’ya kadar çıktı. Ancak kimliği bilinmeyen adam, foyası ortaya çıkınca ilanı internet sitesinden kaldırdı.

Yassine Hussairy, kendisinin formayı satılığa çıkarmadığını, babası olduğunu söyleyen dolandırıcının bunu yaptığını iddia etti. Yassine Hussairy, Ziyech’e karşı mahcup olduğunu belirtirken, tek istediğinin yıldız futbolcunun formasını satmak için almadığının bilinmesi olduğunu söyledi.

Ziyech'i kandırdı, formasını alıp satışa çıkardı! - Resim : 2

Ziyech'i kandırdı, formasını alıp satışa çıkardı! ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Ajax Lille Ziyech
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.