Ziya Selçuk istifa mı etti?

Ziya Selçuk istifa mı etti? Sosyal medyada MEB Ziya Selçuk’un görevinden istifa edeceği iddiaları konusunda haber yapılırken bu konunun asılsız ve yalan bir karalama olduğu ortaya çıktı. Bu konuda MEB’den Ziya Selçuk ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Koca’yı takipten çıkardığı iddiaları sosyal medyada yayılmaya başlayınca bu konuda bir son dakika açıklaması geldi.

Sosyal medyada paylaşılan asılsız bir görselde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı takipten çıkardığı iddia edildi.

Ziya Selçuk istifa mı etti?

Milli Eğitim Bakanlığı ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında binlerce kişi tarafından paylaşılan ve yorumlanan iddiaya “Asılsızdır” açıklaması yaparak “Lütfen, Bakanlığımız resmî iletişim kanalları tarafından paylaşılmayan içeriklere itibar etmeyiniz"  dendi. MEB Ziya Selçuk’un istifasının söz konusu olmadığı belirtildi.

Ziya Selçuk istifa mı etti? ile ilgili etiketler MEB Ziya Selçuk istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.