Ziya Hoca'dan Yıldırım'a tam not!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, rakibi Ekrem İmamoğlu ile çıktığı ortak yayında vaatlerini açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Yıldırım'ı öğretmen ve öğrencilere yönelik açıkladığı vaatlerden dolayı kutladı.

Türkiye'nin gündemine oturan canlı yayında AK Parti İBB adayı Binali Yıldırım İstanbul'da yaşayan öğretmen ve öğrenciler için bir dizi proje ve vaadini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk buna kayıtsız kalmayarak duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

Selçuk, seçilmesi halinde Yıldırım'ın açıkladığı öğretmenlerin bütün toplu ulaşımdan bedava yararlanacak olması, gençlere 10 GB internet bedava olması, müzelerin ve tiyatroların bütün gençlere ücretsiz olması, spor tesislerinden gençlerin ücretsiz yararlanacak olması gibi uygulamalarına tam not verdi.

ALKIŞLADI

Selçuk Twitter hesabından yaptığı paylaşımın en sonuna alkış emojisi koymayı da ihmal etmedi. Öte yandan ses getiren paylaşıma çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Ziya Hoca'dan Yıldırım'a tam not!

Ziya Hoca'dan Yıldırım'a tam not! ile ilgili etiketler AK Parti Binali Yıldırım Ziya Selçuk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.