Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi’ne “Tasarruf Finans Modeli” damga vurdu!

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen ve Türkiye’de önde gelen kuruluşların üst düzey yöneticilerinin konuşmacı ve katılımcı olarak yer aldığı, Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi’ne “Tasarruf Finans Modeli” damga vurdu.

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen ve her sektörden üst düzey katılımların olduğu Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi’nde bu yıl bir ilk yaşandı.

Bu yılki zirvede “Tasarruf Finans” modeline de yer verildi. Tasarruf Finans modeli sunumuyla zirvede konuşmacı olarak yer alan BİREVİM İcra Kurulu Üyesi ve Mali İşler Direktörü Mucahid Karabalık, yaptığı sunumuyla geçmişten bugüne kadar tasarruf finans modelinin tarih içerisindeki serüvenini ve gelişimini katılımcılarla paylaştı.

Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi’ne “Tasarruf Finans Modeli” damga vurdu!

Bu modelin geçmişten bugüne kadar dünyada yaygın olarak kullanıldığının altını çizen Karabalık, BİREVİM olarak bu modele inovatif bir yaklaşım getirdiklerini ve bu sayede sektörün büyüdüğünü bunun da şirketin hacminin bugünkü seviyesine gelmesinde önemli rol oynadığının altını çizdi.

“Tasarruf Finans” modelinde finansman maliyetlerinin çok düşük olmasının bu modeli bir cazibe merkezi haline getirdiğini söyleyen Karabalık “İnsanları faizsiz bir şekilde ev, araba sahibi yapıyor ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bugün Sadece BİREVİM ailesi olarak biz ayda ortalama 1350 teslimat yapıyoruz ve teslimatlarımız her ay katlanarak devam etmekte.

Bu model sayesinde insanlarımız kendi tasarruflarıyla ihtiyaçlarını başka bir finansman maliyetine katlanmadan karşılayabilir durumdalar. Bu sebepten halkımız artık bu model ile ihtiyaçlarını karşılamayı tercih ediyor.” dedi.

Karabalık konuşmasının sonunda “Zenginlik sadece üretim ile kazandıklarımız değil, üretimle kazandıklarımızı tasarruf ederek geleceğimize aktarmaktır.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi’ne “Tasarruf Finans Modeli” damga vurdu! ile ilgili etiketler birevim tasarruf finans zirve
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.