Zirveye damgasını vuran kare! Cumhurbaşkanı Erdoğan o anı anlattı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne damga vuran karenin hikayesini anlattı. Erdoğan, "Oradaki sohbetimiz tabii hepsinin bayağı hoşuna gitti. Güzel bir anı oldu." dedi.

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in davetiyle ŞİÖ Zirvesi'ne özel konuk olarak katılmak üzere Semerkant'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ebedi Şehir Kompleksi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmam Ali Rahman, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile bir araya gelmişti.

 


BAŞKAN ERDOĞAN'A ZİRVEYE DAMGA VURAN FOTOĞRAF SORULDU

Başkan Erdoğan, Özbekistan ziyareti sonrasında gazetecilerle ilgili yaptığı söyleşide, zirveye damga vuran fotoğrafla ilgili soruya cevap verdi.

Gazeteci Ahmet Hakan'ın, ''Zirvede bir fotoğraf çıktı ortaya. Türkiye bu fotoğraf karesini konuşuyor. Fotoğraftan gördüğümüz, siz bir şeyler anlatıyorsunuz, diğer liderler de dinliyorlar. Hepsine birden hitap eder gibi bir haliniz vardı orada. Nasıl oluştu o kare ve ne anlatıyordunuz o anda?'' sorusuna Erdoğan, ''İlham Bey o koltuğu bana bıraktı, kendisi yandaki koltuğa geçti. Çoğu Rusça bildiği için tercüman da konuştuklarımızı Rusça’ya çeviriyordu. Oradaki sohbetimiz tabii hepsinin bayağı hoşuna gitti. Güzel bir anı oldu.'' diye cevap verdi.

 

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN 6'LI MASAYA GÖNDERME!

Gazetecilerin 'O kare üzerine “Masa böyle kurulur” ya da “Diğer masadakiler dağılabilir” şeklinde yansımalar oldu, yorumlar yapıldı.'' sorusuna Erdoğan, Ama biliyorsunuz bizimki altı kişilik masa değil…' cevabını verdi.

 

Zirveye damgasını vuran kare! Cumhurbaşkanı Erdoğan o anı anlattı! ile ilgili etiketler Erdoğan fotoğraf Cumhurbaşkanı zirve Şangay liderler kare
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.