Zırhlı aracın gizli bölmesinden çıkanlar şoke etti! Saniye saniye kamerada...

Beşiktaş'ta polislerin şüphelenmesi üzerine durdurula zırhlı otomobilin yalnızca mıknatısla açılan gizli bölmesinde çıkanlar hayrete düşürdü. Bölmede gizlenmiş ruhsatsız tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde olan kokain bulundu.

İstanbul'un Etiler Nisbetiye Caddesi'nde iki hafta önce araç ve kişilere yönelik denetim yapan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Ekipleri, şüphe üzerine zırhlı otomobili durdurdu.

ARAÇTAKİLERİN SUÇ KAYDI KABARIK

Araçta bulunan A.B. ile O. Y.'ye Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapan polis, haklarında çeşitli suçlardan kayıtları olduğunu tespit etti. Araç içinde de arama yapan ekipler, teyp boşluğunda ve vitesin yanında mıknatıs bulunduğunu fark etti.

TORPİDONUN ÜSTÜNE GİZLENMİŞ BÖLME 

Bunun üzerine şüpheye düşen polis, mıknatısı torpidonun bulunduğu bölgede çeşitli yerlere dokundurdu. Birkaç denemenin ardından torpidonun üstüne gizlenmiş bir bölme açıldı. Gizli bölmede yapılan aramada, 3.3 gram taş kokain ile ruhsatsız tabanca bulundu. Zırhlı otomobildeki 2 kişi polis tarafından gözaltına alınırken, araç ise emniyet garajına çekildi.

Zırhlı aracın gizli bölmesinden çıkanlar şoke etti! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler polis uyuşturucu silah zırhlı araç gizli bölme torpido

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.