Antalyaspor tarihinde 2. kez Türkiye Kupası finalinde...

Süper Lig'de yakaladığı 13 maçlık yenilmezlik serisiyle kulüp rekoru kıran Antalyaspor, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası'nda da adını finale yazdırdı. Son finalist Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalin adı Beşiktaş-Antalyaspor.. Yarı finalde Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup eden Antalyaspor, finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu. Kırmızı-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri 18'de Lukas Podolski, 82'de Hakan Özmert attı. Özellikle Hakan'ın uzaktan attığı gol görülmeye değerdi...

İki takım 3 gün önce Süper Lig'in 30. haftasında Alanya'da karşı karşıya gelmiş ve Turuncu-Yeşilliler 4-0 kazanarak Antalyaspor'un 13 maçlık yenilmezlik serisine son vermişti. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde rekorlarla dolu bir sezon geçiren Akdeniz ekibi, tarihinde 2. kez Kupa'da finale yükseldi.

1999-00 sezonunda Galatasaray'la final oynayan Antalyaspor o maçı 5-3 kaybetmişti. Diyarbakır'da oynanan ve normal süresi 2-2 biten maçta Galatasaray 13. kez mutlu sona ulaşmıştı.

Antalyaspor tarihinde 2. kez Türkiye Kupası finalinde...

FİNAL MAÇI MAYIS AYINDA

Tek maç eleme usulüne göre gerçekleştirilecek Ziraat Türkiye Kupası'nda final müsabakasının yapılacağı tarih ve stat daha sonra ilan edilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu final maçının tarihini henüz ilan etmedi. Konuyla ilgili resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Antalyaspor tarihinde 2. kez Türkiye Kupası finalinde... ile ilgili etiketler Antalyaspor Aytemiz Alanyaspor Lukas Podolski Hakan Özmert
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.