Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir erken havlu attı! Başakşehir - Bodrumspor: 1-1 (1-3 penaltılar)

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Süper Lig ekibi Başakşehir kendi sahasında şok bir mağlubiyet aldı. Penaltılara kalan maçta kazanan 4-2'lik skorla Bodrumspor oldu. Süpriz galibiyet ile birlikte Bodrumspor bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. 4. tur maçlarında bugün saat 17:00'da oynanan Medipol Başakşehir - Bodrumspor maçında sürpriz bir skor gerçekleşti. Süper Lig ekibi Başakşehir kendi sahasında Bodrumspor'a 4-2'lik skorla mağlup oldu ve Türkiye Kupası'na erken veda etti.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan ve Abdullah Buğra Taşkınsoy'un yönettiği karşılaşmanın normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 berabere sonuçlanırken, turu atlayan tarafı penaltı atışları belirledi.

Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetminde yükselişini sürdüren Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Bodrumspor'a yenilerek bir sürprize imza attı.

Bodrumspor, Başakşehir'i penaltılarla eledi

2. Lig ekibi Bodrumspor, penaltılarda güçlü rakibine karşı 4-2 üstünlük sağlayarak adını 5. tura yazdırmayı başardı. Başakşehir'in normal süredeki golü Ahmed Kutucu'dan gelirken, Bodrumspor'un sayısını ise Medeni Bingöl kaydetti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir erken havlu attı! Başakşehir - Bodrumspor: 1-1 (1-3 penaltılar) ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Başakşehir bodrumspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.