Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final tek maç mı, rövanş maçı oynanacak mı?

Ziraat Türkiye Kupası’nda futbol severler maçların tek maç mı yoksa rövanş maçı olacak mı sorusuna yanıt aramakta. Peki, Ziraat Türkiye Kupası ZTK maçları tek maç mı, rövanş maçı oynanacak mı?

ZTK 2021 son 8 çeyrek final müsabakaları resmen açıklandı. Yapılan kura çekimine göre Demir Grup Sivasspor - Fraport - TAV Antalyaspor, Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor, İttifak Holding Konyaspor - Beşiktaş ve Fenerbahçe - Medipol Başakşehir FK ile eşleşti. Peki, ZTK çeyrek final maçları tek maç mı?

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇLARI TEK MAÇ MI OLACAK ÇİFT MAÇ MI?

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon, koronavirüs tedbirleri kapsamında eleme sistemi değişti. ZTK çeyrek final maçları tek maç usulünde oynanacak, rövanş karşılaşmaları olmayacak. Kazanan takım rövanş maçı oynanmadan bir üst tura adını yazdıracak.Aynı şekilde yarı final maçları da tek maç üzerinden oynanacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI VAR SİSTEMİ GELDİ Mİ?

Yapılan açıklamaya göre ZTK çeyrek final maçlarında VAR sistemi aktif olacaktır. Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turundan itibaren VAR sistemi kullanılmaya başlanacak.

ZTK YARI FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmaları 16, 17 veya 18 Mart tarihlerinde oynanacak.

 

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final tek maç mı, rövanş maçı oynanacak mı? ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası ztk çeyrek final
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.