Ziraat Odası Başkanı Demir'den marketlerdeki fiyat artışına tepki: "Tencere darbesi yapıyorlar"

Türkiye Ziraat Odaları Birliği İstanbul İl Koordinasyon Kurul Başkanı Ömer Demir, CNN Türk'te katıldığı programda market fırsatçılığan değinerek haksız fiyat artışına "bu durum para kazanmanın dışına çıktı. "15 Temmuz'da bu ülkeye diz çöktüremediler, şimdi bunu gıdayla yapmaya çalışıyorlar. Mutfakta yangın çıkararak tencere darbesi yapmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

Market fırsatçılığına karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla alınan önlemlere ve para cezalarına rağmen fırsatçılık oyunu tam gaz devam ediyor. 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği İstanbul İl Koordinasyon Kurul Başkanı Ömer Demir, CNN Türk'te katıldığı programda bu fırsatçılık oyununa değinerek artık bu durumun 'para kazanmak' dışında başka amaçlar taşıdığını  belirtti. 

"TENCERE DARBESİ YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Farklı marketlerden alışveriş yapan ve fişini canlı yayında gösteren Demir, patates ve soğanın fiyatının muzu geçtiğini belirtti. 

"15 Temmuz'da bu ülkeye diz çöktüremediler, şimdi bunu gıdayla yapmaya çalışıyorlar. Mutfakta yangın çıkararak tencere darbesi yapmaya çalışıyorlar" dedi.

Ziraat Odası Başkanı Demir'den marketlerdeki fiyat artışına tepki: "Tencere darbesi yapıyorlar" ile ilgili etiketler market zam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.