Ziraat mobil çöktü mü? Ziraat Bankası mobil neden çalışmıyor?

Ziraat Bankası’nın mobil uygulaması olan Ziraat mobil’in hata vermesi gündem oldu. Akıllarda Ziraat mobil çöktü düşüncesi yer aldı. Sizler için araştırdık Ziraat mobil çöktü mü, Ziraat Bankası mobil neden çalışmıyor detayları ile haberimizde.

Ziraat mobil çöktü mü, Ziraat Bankası mobil neden çalışmıyor merak ediliyor. Ziraat Bankası müşterileri bugün neden mobil uygulama ve web sitesine giriş yapamadıklarını sizler için araştırdık.  Şubat tarihi itibari ile başlayan Ziraat Bankası bireysel hesaba giriş sorunu, telefona gönderilen doğrulama SMS'i gelmediği için yaşanmaktadır.

Ziraat Bankası çöktü mü araştıran kullanıcılar, sorunun ne zaman düzeleceğini araştırılmaktadır. Aynı anda Ziraat Bankası mobil uygulamasına giriş yapmaya çalışan vatandaşlar SMS hatasının bir an önce düzelmesini istiyor.

 Ziraat mobil çöktü mü? Ziraat Bankası mobil neden çalışmıyor?

Ziraat Bankası SMS sorunu

Bu sabah itibari ile yaşanan bu durumda, Ziraat Bankası mobil uygulamasına geçici olarak erişim sağlanamamaktadır. Aynı zamanda Ziraat Bankası'nın "Bireysel İnternet Giriş" bölümünden yani resmi internet sitesinden giriş yapmaya çalışan vatandaşlarda işlem yapamamaktadır.

Birçok kullanıcı "Ziraat Bankası mobil uygulaması çöktü mü?" sorusunun cevabını araştırırken, SMS doğrulama kodunun neden gelmediğini ve sorunun çözümünü merak etmekte. Ziraat Bankası'nda 15 Şubat Pazartesi yaşanan sorunun teknik bir sorun kaynaklı olduğu düşünülmekte Bu süreçte bankadan resmi bir açıklama da henüz yapılamadı.

Ziraat Bankası mobil uygulaması çöktü mü?

Henüz resmi bir açıklama gelmese de Ziraat Bankası'nda bugün yaşanmakta olan sorunun teknik bir problem olduğu düşünülmektedir. Bankadan konuya ilişkin herhangi bir resmi açıklama geldiğinde haberimizde yer alıyor olacaktır.

Ziraat mobil çöktü mü? Ziraat Bankası mobil neden çalışmıyor? ile ilgili etiketler Ziraat Bankası sms sorunu Ziraat mobil çöktü mü neden çalışmıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.