Ziraat Bankası'nın uygulamasına giriş yapılamıyor

Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasına girmek isteyen kullanıcılar sorun yaşıyor. Banka müşterileri, uygulama üzerinden hesaplarına giriş yapmak istediğinde "Geçici süre için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısıyla karşılaşıyor.

Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasına bu sabah saatlerinden beri giriş yapılamıyor. Uygulamaya girmek isteyen banka müşterileri, "Geçici süre için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısıyla karşılaşıyor.

İKİ GÜN ÖNCE BAŞLADI

Bankanın uygulamasıyla ilgili iki gün önce de böyle bir sorun yaşanmıştı. Yetkililer arıza ile ilgili bilgi vermezken, herhangi bir saldırı olmadığını belirtmişlerdi.

Ziraat Bankası'nın uygulamasına giriş yapılamıyor

ZİRAAT BANKASI’NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Ziraat bankası, konuyla ilgili olarak paylaştığı açıklamada, “Değerli müşterilerimiz, Ziraat Mobil’de yoğunluk kaynaklı kısmi erişim sorunları yaşanmaktadır. İşlemlerinizi diğer kanallarımızdan sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Gerek servis sağlayıcılarımızla gerekse teknik birimlerimizle sorunu en kısa sürede gidermek için çalışıyoruz. Yaşanılan erişim sorunu için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Benzer bir durum geçtiğimiz hafta Akbank'ta yaşanmış ve kullanıcılar iki gün boyunca bilgilerine erişememişti.

 

 

Ziraat Bankası'nın uygulamasına giriş yapılamıyor ile ilgili etiketler Akbank Ziraat Bankası Banka mobil uygulama
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.