Ziraat Bankası'ndan 1 günde emekliye 5 milyar lira ödeme

Ramazan Bayramı öncesinde emekli ikramiyeleri 31 Mayıs 2019 Cuma günü ödendi. Emeklilerin yüzde 40'ına hizmet veren Ziraat Bankası emeklilerin ikramiyelerinin dağıtılmasına da aracı oldu ve bir günde 5 milyar lira ödeme yaptı.

Emekli ikramiyeleri Ramazan Bayramı öncesinde 31 Mayıs Cuma günü ödendi. Türkiye’deki emekli maaş müşterilerinin yaklaşık %40’ına hizmet veren Ziraat Bankası bu süreçte 1 günde 5,2 milyon emekliye 5 milyar TL’den fazla ödeme yaptı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası Bankacılık Operasyonları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ali Kırbaş “Devletimizin emeklilere sunduğu güzel bir imkan olarak devam eden bayram öncesi emekli ikramiyelerinin ilkinin ödemesine bu yıl Cuma gününden itibaren başladık. Önceki ikramiyelerden farklı olarak tüm emekli gruplarının hesaplarına aynı zamanda ikramiyeleri yatırıldı. Bayramdan önceki hafta sonunda ikramiyelerini çekip alışverişte kullanmak noktasında emeklilerimizin Cuma günü yoğun talepleri oldu.

Tüm ödeme kanallarının efektif kullanımı, çalışma arkadaşlarımızın ekstra özverileri ile yoğunlukların müşteri memnuniyetinden ödün vermeden yönetiminin planlaması ve emekliliklerimize tüm kanallarımızdan yaptığımız bilgilendirmeler ile başarılı bir çalışma sürdürülmüştür.

Yurt geneline yayılmış 1741 şubesiyle Türkiye’nin en geniş hizmet ağına sahip Bankası olarak, Bankamızdan maaş alan emeklilerimizin muhtemel şube yoğunluklarından etkilenmemeleri amacıyla ikramiye ödeme sürecinde şubelerimizin yaklaşık yarısında sabah saat 08:00’den itibaren faaliyete başladık. Emekli ikramiyeleri ödeme takvimi ve erken açılacak şubeler hakkında internet, sosyal medya ve kendilerine özel olarak attığımız SMS gibi tüm kanallar üzerinden müşterilerimizi bilgilendirdik. Detaylı bilgi almak isteyen müşterilerimize çağrı merkezimiz üzerinden yardımcı olduk. Müşterilerimizin hizmet almak amacıyla yoğunlukla hangi saatlerde Şubelerimize geleceğine dair Şube özelinde analizler yaparak yoğunluk yönetiminde işgücü planlamasını oluşturduk.

Ziraat Bankası'ndan 1 günde emekliye 5 milyar lira ödeme ile ilgili etiketler Ziraat Bankası Ramazan Bayramı emekli
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.