Ziraat Bankası temel ihtiyaç destek kredisi başvuru! 1000 TL destek kredisi nasıl alınır?

Ziraat Bankası temel ihtiyaç destek kredisi başvuru sorgulama! Ziraat Bankası temel ihtiyaç destek kredisi başvuru sonuçları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Koronavirüs salgınında vatandaşlara destek sunan Ziraat Bankası müşterileri destek kredisi sorgulama işlemlerinin nasıl yapılacağını sorguluyor. Peki, Ziraat Bankası 1000 TL destek kredisi nasıl alınır?

Ülkemizde ilk pandemi sürecinin başladığı günlerde vatandaşlara kamu bankaları tarafından çok uygun faiz ve vade oranı, 6 ay ödemesiz 1000 TL ila 10000 TL arasında destek kredisi verildi. Çoğu vatandaş bu haklarından yararlanırken bazıları ise başvuru sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başladı. Peki, Ziraat Bankası 1000 TL destek kredisi nasıl alınır?

Ziraat Bankası destek kredisi başvurunuzu öğrenmek için bankanın resmi internet sitesine girmeniz gerekiyor. Ziraat Bankası destek kredisi başvurunuzun güncel durumunu Internet Şube, Ziraat Mobil uygulaması üzerinden de öğrenilebiliyor.

Ziraat Bankası destek kredisi başvuru durumunu sorgulamak için "Bankkartım ve şifrem var" ise;

Ziraat Mobil uygulamamızdan veya https://bireysel.ziraatbank.com.tr (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır)adresinden "Hemen Başvur" seçeneği ile parolanızı oluşturabilir,

Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi her zaman kullanabilirsiniz.

Eğer bunların hiç biri yok ise https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim bu adres üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Buraya tıkladığınızda karşınıza şu şekilde bir ekran çıkacaktır.

ZİRAAT BANKASI DESTEK KREDİSİ HESAPLAMA

Temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla Bireysel Müşteriler

10.000,-TL'ye kadar,

6 ayı ödemesiz dönemli, 36 ay vadeli,

Aylık Eşit Taksitli,

Kredi kullanabilecektir.

Ziraat Bankası temel ihtiyaç destek kredisi başvuru! 1000 TL destek kredisi nasıl alınır? ile ilgili etiketler Ziraat Bankası Ziraat Bankası destek kredisi Ziraat Bankası sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.