Ziraat Bankası müşterileri dikkat! 250 TL'lik yeni yıl hediyesi tanımlanacak! Acele edin!

Hali hazırda müşterisi olan tüketiciler için yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran Ziraat Bankası, avantajlı yeni yıl hediyesine ilişkin detayları paylaştı.

Kamu bankası olarak hizmet veren ve gerek diğer devlet kurumları ile yapmış olduğu anlaşmalar kapsamında üreticilere gerek ise kendi bünyesinde düzenlediği kampanyalar ile tüketicilere sunduğu avantajlı hizmetler ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Ziraat Bankası, yeni dönemde de bankacılık sektöründe farkını ortaya koymayı başardı. Bu kapsamda 2022 yılına girildiği an itibari ile çok çeşitli ödeme hizmetleri ve avantajlı kart kampanyaları ile müşteri sayısını artırmayı başaran Ziraat Bankası, senenin son günlerini de değerlendirmek istedi ve bu doğrultuda da bir kampanya daha düzenlediğini duyurdu.

Bankkart ürününden hizmet alan mevcut bireysel müşterileri için yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran Ziraat Bankası, söz konusu kampanyası kapsamında müşterilerine yeni yıl hediyesi dağıtacağını ifade etti. Kampanyanın son başvuru tarihini 9 Ocak 2023 olarak açıklayan kamu bankası, bilinmesi gereken detayları tüketiciler ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN YENİ YIL HEDİYESİ!

Ziraat Bankası müşterileri dikkat! 250 TL'lik yeni yıl hediyesi tanımlanacak! Acele edin!

Geliştirdiği kampanyalar ve kaliteli hizmet anlayışı ile her dönemde olduğu gibi bu dönemde de tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran Ziraat Bankası, yeni yıl alışverişine çıkacak olan bireysel nitelikli müşterileri için yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Bu kapsamda tüketicilerin çiçek, kitap, züccaciye, hediyelik eşya, ev tekstili, kuyum, ayakkabı, kozmetik ve giyim kategorilerinden yapacak oldukları harcamalar karşılığında TL hediyesi vereceğini ifade eden kamu bankası, detayları paylaştı.

Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılmış olan duyuruya göre 9 Ocak tarihine kadar Bankkart üyesi işyerlerinden tek seferde yapılacak olan 750 TL ve üzeri tutarlı harcamalara 50 TL, toplamda ise 250 TL değerinde Bankkart Lira hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

ZİRAAT BANKASI’NIN YENİ YIL KAMPANYASINA İLİŞKİN DETAYLAR

Yeni kampanyasının kişi odaklı olduğunu ve bu sebep ile de bir müşterinin birden fazla kartı olsa dahi kampanya kapsamında en fazla 250 TL değerinde Bankkart Lira hediyesi kazanabileceğini ifade eden Ziraat Bankası, Bankkart Mobil uygulaması veya SMS kanalı üzerinden kampanyaya başvuru yapılması gerektiğini belirtti. SMS katılımları için YENİYIL yazıp 4757’ye kısa mesaj gönderilmesi gerektiği bilgisi verildi.

Ziraat Bankası müşterileri dikkat! 250 TL'lik yeni yıl hediyesi tanımlanacak! Acele edin! ile ilgili etiketler Ziraat Bankası Yeni yıl Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.