Ziraat Bankası mobil çöktü mü? Mobil internet bankacılığı neden açılmıyor?

Ziraat Bankası mobil uygulamasına giriş yapmak isteyenler hata ekranı ile karşılaşınca Ziraat Bankası mobil çöktü mü sorusuna yanıt aradı. Peki, Ziraat Bankası mobile neden giremiyorum? Ziraat Bankası mobil internet bankacılığı neden açılmıyor?

Ziraat Bankası mobil uygulamasına erişim sağlamayan banka müşterileri Ziraat Bankası çöktü mü sorusuna yanıt aramaya başladı. Kullanıcılar hesaplarına girmek isterken "İşleminizi gerçekleştiremiyoruz." ya da "internet bağlantınızda sorun var" uyarısı ile karşılaşmakta.

Bankadan konu hakkında henüz bir açıklama yapılmasa da kullanıcılar hesaplarına ne zaman erişebileceğini merak ediyor.

Ziraat Bankası Mobil Neden Giriş Yapılmıyor?

Ziraat mobil uygulamasına erişim sağlanamazken, bazı Ziraat ATM'lerinde de işlem yapılamadığı öğrenildi.

Ziraat Bankası mobil çöktü mü? Mobil internet bankacılığı neden açılmıyor?

Ziraat Bankası müşterileri, internet bankacılığından hesap bilgilerine ulaşmak için giriş yaptığında işlem banka tarafından reddedildi.Bazı müşteriler, "Özür dileriz işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin" uyarısı alırken bazı müşteriler ise "İnternet bağlantınızda sorun yaşıyor olabilirsiniz. Lütfen internet bağlantınızı kontrol ettikten sonra tekrar deneyiniz" bildirimi aldı.

Ziraat Bankası mobil çöktü mü? Mobil internet bankacılığı neden açılmıyor? ile ilgili etiketler Ziraat Bankası mobil İnternet Bankalıcığı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.