Ziraat Bankası kredi erteleme başvuru formu! Ziraat Bankası kredi erteleme nasıl yapılır?

Ziraat Bankası kredi erteleme başvurusu! Pandemi döneminde Ziraat Bankası’ndan daha önceden kredi çeken ve ödemelerde sorun yaşayan vatandaşlar kredi erteleme başvurusu ile azda olsa bütçelerine destek sağlamakta.

Covid 19 salgınında ekonomik anlamda etkilenen müşterileri için Ziraat Bankası uygun taksitler eşliğinde kredi erteleme imkanı sunmakta. Buna bağlı olarak da Ziraat Bankası müşterileri kredi erteleme konusunda detayları araştırarak buna nasıl başvuruda bulunması gerektiği konusunda bilgi sahibi olmak istemekte. Peki, Ziraat Bankası kredi erteleme başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası Kredi Erteleme nasıl yapılır?

Ziraat Bankası kredi erteleme işlemleri daha önceden kredi çekerek ödemelerde sorun yaşayan müşterilerin kredilerini yeniden yapılandırılması anlamına gelmekte. Daha önceden rahatlıkla ödenebilen kredilerin taksitleri içerisinde bulunduğumuz mevcut ekonomik şartların değişmesine nedeni ile biraz sekteye uğramış durumda.

Ziraat Bankası kredi erteleme başvuru formu! Ziraat Bankası kredi erteleme nasıl yapılır?

Kredi erteleme, genelde 3 aylık süre zarfında uygulanmaktadır. Mesela; Ekim, Kasım ve Aralık aylarındaki kredi taksitlerinizi henüz ödemediyseniz bu durumda ilk olarak Ekim ayına ait kredinizi ödemeniz gerekecektir. Fakat Ziraat Bankası kredi erteleme başvurusunda bulunarak kredinizi 3 ay erteleyerek az da olsa rahat bir nefes alabilirsiniz.

Ziraat Bankası kredi erteleme başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası kredi erteleme başvurusu için en yakın şubeye gitmeniz gerekmektedir. Banka şubesinde müşteri temsilcisi ile görüşerek mevcut ödeme şartları hakkında son bilgileri alabilirsiniz. Başvurunuzun hemen ardından Ziraat Bankası kredi erteleme konusunda size en geç 4-5 iş günü içerisinde dönüş sağlanır.

Kabul edilen başvuru sonrasında kredi erteleme faiz oranı üzerinden yeni bir ödeme planı oluşturularak sizin onayınıza sunulur. Yeni ödeme planı kabul edilerek sizin tarafından imzalandıktan sonra taksit tarihleriniz ile birlikte ödeyeceğiz tutar da değişiklik gösterir.

Başvuru için tıklayınız

Ziraat Bankası kredi erteleme başvuru formu! Ziraat Bankası kredi erteleme nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Ziraat Bankası başvuru Kredi Erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.