Ziraat Bankası KPSS şartsız memur alımı başvurusu! Yazılı sınav ne zaman, hangi illerde?

Ziraat Bankası, KPSS şartı olmadan 4 farklı memur alımı yapacağını resmen duyurdu. KPSS şartsız 230 memur alımı yapacağını duyuran Ziraat Bankası’nda çalışmak isteyenler idari ya da mühendislik alanından sınava girecekler.

KPSS şartı olmaksızın Ziraat Bankası’nda çalışmak isteyenler 230 memur alımı ilanı için sınav başvuruları hakkında detayları araştırmalarına başladı. Ziraat Bankası’nın KPSS şartsız memur alımı iş ilanına vatandaşlar oldukça yoğun bir ilgi gösterirken sınav başvuru sürecinin de başlaması dikkatlerden kaçmadı. Peki, Ziraat Bankası memur alımı başvurusu nasıl yapılır?

ZİRAAT BANKASI KPSS ŞARTSIZ MEMUR ALIMI NE ZAMAN SONA ERİYOR?

Ziraat Bankası, KPSS şartsız memur alımı başvuruları 9 Mart 2021 tarihinde başladı. Başvuruların 26 Mart 2021 Cuma günü saat 23.59’a kadar devam edeceği ve adayların Anadolu Üniversitesi’nin Sınav Başvuru internet adresinden başvurularını tamamlayabilecekleri belirtildi.

ZİRAAT BANKASI MEMUR ALIMI BAŞVRU ŞARTLARI

- 01.01.1991 ve sonrası doğumlu olmak.

- Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik bölümlerinden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurtdışı ve yurtiçi üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak gerekiyor.

Ziraat Bankası KPSS şartsız memur alımı başvurusu! Yazılı sınav ne zaman, hangi illerde?

Sınavla İlgili Genel Hususlar:

- Sınav süreci yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşacaktır.
- Çalışma ili İstanbul’dur.
- Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından 2 merkezde (Ankara ve İstanbul) 24 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 10.00’da tek bir oturumda gerçekleştirilecektir.
- Mülakat süreci Ziraat Finans Grubu İnsan Kaynakları ekipleri tarafından yürütülecektir.

Ziraat Bankası;

- 20 Müfettiş Yardımcısı
- 80 Uzman Yardımcısı
- Ziraat Katılım 100 Uzman Yardımcısı
- Ziraat Teknoloji 30 Uzman Yardımcısı alanında memur alımı yapacak.

ZİRAAT BANKASI YAZILI SINAV NE ZAMAN?

Ziraat Bankası memur alımı için 24 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 10.00’da İstanbul ve Ankara’da tek bir oturumla yazılı sınav gerçekleştirecek.

Ziraat Bankası KPSS şartsız memur alımı başvurusu! Yazılı sınav ne zaman, hangi illerde? ile ilgili etiketler Ziraat Bankası başvuru memur alımı yazılı sınav
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.