Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı!

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı! Ziraat Bankası ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli bir haber verdi.konut sahibi olmak isteyen müşterilerine "Enflasyona Endeksli Konut Kredisi" ürününü bugün itibarıyla başladı. Peki Ziraat Bankası konut kredisi nedir? Detaylar haberimizde...

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı! Bankadan yapılan açıklamaya göre, "Enflasyona Endeksli Konut Kredisi" ürünü bugün itibarıyla kullanıma sunuldu. Ev sahibi olmak isteyenler ise Ziraat Bankası kredileri ile ilgili detayları araştırıyor.

Ziraat Bankası, konut sahibi olmak isteyen müşterilerine "Enflasyona Endeksli Konut Kredisi" ürününü bugün itibarıyla kullanıma sundu

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kredi faiz oranı müşteriler tarafından kredi kullandırım aşamasında seçilecek periyotlarda (6 veya 12 aylık), enflasyon oranına göre dönemsel olarak güncellenecek."

"Bu ürünle satın alınacak konutun yüzde 80'ine kadar kredi kullandırılabilecek. 120 aya kadar vade belirlenebilecek."

"Enflasyona Endeksli Konut Kredisi faiz oranı 1-120 aya kadar vadede TÜFE+0,19 (aylık) marj oranı olarak belirlenmiştir."

HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞ ORANI NE KADAR?

TÜFE'de (2003=100) 2019 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre %0,95, bir önceki yılın Aralık ayına göre %4,99, bir önceki yılın aynı ayına göre %18,71 ve on iki aylık ortalamalara göre %19,91 artış gerçekleşti.

 

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı! ile ilgili etiketler Ziraat Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.