Ziraat Bankası Kiralık Kasa Fiyatları 2022

Ziraat Bankası kiralık kasa fiyatları; büyük boy, küçük boy, orta boy ve özel boy kasa ücreti masraflara göre değişiklik göstermektedir. Dileyen Ziraat Bankası müşterileri değerli eşyaları ile birlikte altınlarını, paralarını, gizli dosyalarını veya mücevherlerini saklamak için kiralık kasa hizmeti sunmaktadır. İşte, 2022 Ziraat Bankası aylık, yıllık kiralık kasa fiyatları…

Ziraat Bankası, istek doğrultusunda dileyen müşterilerine aylık veya yıllık olmak üzere değerli eşyaları ile birlikte altınlarını, paralarını, gizli dosyalarını veya mücevherlerini saklamak için büyük boy, küçük boy, orta boy ve özel boy olmak kaydıyla kasa kiralamaktadır.

Ziraat Bankası Kiralık Kasa Başvurusu 2022

Ziraat Bankası kiralık kasa başvurusu için en yakın banka şubesine bizzat müracaat etmeniz gerekmektedir. Bankaya giderken yanınızda mutlaka T.C. kimlik numaranızın yazılı olduğu nüfus cüzdanı ya da pasaport tarzı evrakın olması lazımdır. Ancak yinede çoğu şubelerde kiralık kasa hizmeti bulunmamaktadır. Zor durumda kalmamak adına Ziraat Bankası kiralık kasa hizmeti veren şubeler listesini inceleyebilirsiniz.

Ziraat Bankası Kiralık Kasa Fiyatları 2022

Ziraat Bankası kiralık kasa fiyatları; büyük boy, küçük boy, orta boy ve özel boy olarak 4 ana grupta ücretlendirilmektedir.

Büyük Boy Kasa Kiralama Fiyatı: 1012 TL
Küçük Boy Kasa Kiralama Fiyatı: 638 TL
Orta Boy Kasa Kiralama Fiyatı: 826 TL
Özel Boy Kasa Kiralama Fiyatı: 1153 TL
Kasa Kiralama Depozito Fiyatı: 638 TL

Ziraat Bankası Kiralık Kasa Fiyatları 2022

Yukarı geçen Ziraat Bankası kasa kiralama fiyatları yıllık ücretlendirme olup tüm vergiler dahildir. Bu ücretler karşılığında aldığınız kasanın içerisine dilediğiniz şeyi güven ve titizlikle yerleştirdikten sonra saklayabilirsiniz. Depozito ücreti ise kasanız açılırken alınır ve kasayı kapatacağınız zamanda size geri iade edilir. Kasa kiralama ücretlerini; kredi kartı ya da banka kartı gibi araçlarla da ödeyebilirsiniz.

Ziraat Bankası Kiralık Kasa Saatleri

Kasa kiraladınız ve bunu açmak istiyorsunuz. Kasayı açabileceğiniz saatler, Ziraat Bankası şubelerinin çalışma saatleri ile aynıdır. Özel bir saat içerisine kasa açma veya hizmet verme gibi bir durum söz konusu değildir. Bu gibi durumlarda zorluk yaşamamak adına özellikle tatil veya mesai saatlerine dikkat etmeniz gerekmektedir.

Ziraat Bankası kiralık kasa hizmetlerinde bazı hususlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Hem kasanın kendisine hem de diğer müşteri kasalarına zarar verecek ürünleri asla saklamayınız. Kiralık banka kasaları genelde maddi ya da özel şahsi eşyaların saklanması açısından güvenli bir tercihtir. Kiralık kasanız haciz ettirilebilir ancak içindekilere asla dokunulamaz, yani açılamaz.

Ziraat Bankası Kiralık Kasa Fiyatları 2022 ile ilgili etiketler Ziraat Bankası kasa kiralama fiyatları ziraat bankası kasa kiralama ziraat bankasi kiralık kasa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.