Ziraat Bankası Emekli Promosyonu 2022! Emeklilere Ziraat Bankası Ne Kadar Promosyon Veriyor?

Ziraat Bankası emekli promosyon miktarı 2022 yılı için belli oldu. Bankalar emekli ile dul ve yetim aylığı alanlar için promosyon yarışına girerken Ziraat Bankası da en çok aranılanlar arasında yerini aldı. Peki, Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon ücreti veriyor? İşte, Ziraat Bankası emekli promosyon başvurusu…

Ziraat Bankası emekli promosyon miktarı, 2022 yılında bankalar açıkladığı rakamlar sonrasında en çok aranılanlardan birisi oldu. Özellikle son yıllar içerisinde emeklilerin maaşında yapılan zamlar akabinde bankalarda birbirleriyle rekabette promosyon yarışına girişti.

Bir yılda iki kez bayram ikramiyesi, üç yılda bir promosyon alan emeklilerin taban aylıkları yükseltilirken bankalardan emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar için 7500 liraya kadar promosyon verilmeye başlandı. Bu promosyonlardan sadece emekli olanların değil yeni emekli olacaklarında faydalanacağı belirtildi.

Ziraat Bankası Emeklilere Ne Kadar Promosyon Veriyor?

Ziraat Bankası 2022 yılı için SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini kendi bankaları aracılığı ile alanlara 750 liraya kadar emekli promosyonu veriyor.

• 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,
• 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,
• 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılıyor.

Ziraat Bankası emekli aylıklarını kendi bankaları aracılığıyla alan müşterilerinin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca buradan alacaklarına dair başvuruda bulunmalarını istiyor.

Ziraat Bankası emekli promosyonu başvuru kanalları; Şubeler, internet bankacılığı, Ziraat mobil, ATM’ler, SMS ve müşteri iletişim merkezlerinden oluşmaktadır.

4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS gönderen banka müşterileri, Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranarak onayları alındıktan sonra başvuruları kabul edilmektedir.

Detaylı bilgi için iletişim numarası ise 0850 220 00 00’dır.

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar 2022

Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti 2022 yılı için 750 TL’dir. 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500 TL, 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL, 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL’dir.

NOT: Sosyal yardımlar ve bankaların düzenlemiş olduğu promosyonlarda tüm bilgiler internet kaynaklı olup verilen rakam ve tutarlardan SuperHaber ekibi sorumluluk kabul etmemektedir.

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu 2022! Emeklilere Ziraat Bankası Ne Kadar Promosyon Veriyor? ile ilgili etiketler Ziraat Bankası emekli promosyon
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.