Ziraat Bankası çalışma saatleri değişti mi? Ziraat Bankası yeni çalışma saatleri!

Ziraat Bankası çalışma saatleri değişti mi? Türkiye Bankalar Birliği'nin aldığı karar neticesinde bankaların çalışma saatleri değişti. Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan karar, banka çalışanları için önem arz ediyor. Ziraat Bankası çalışma saatleri araştırılmaya başlandı. İşte Ziraat Bankası çalışma saatleri değişti mi? Ziraat Bankası yeni çalışma saatlerinin merak edilen detayları haberimizde...

Ziraat Bankası çalışma saatleri değişti mi? Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan karar, banka çalışanları için önem arz ediyor. Ziraat Bankası çalışma saatleri araştırılmaya başlandı. Türkiye Bankalar Birliği'nin aldığı karar neticesinde bankaların çalışma saatleri değişti. İşte Ziraat Bankası çalışma saatleri değişti mi? Ziraat Bankası yeni çalışma saatlerinin merak edilen detayları haberimizde...

Yarın bankalar kaçta açılacak? Bankalar Birliği banka açılış saatlerini açıkladı…

Türkiye Bankalar Birliği, coronavirüs tedbirleri kapsamında tüm bankaların mesai saatlerine yönelik tavsiye kararı aldı.

TBB’den bankalara gönderilen tavsiye kararında; yeni mesai saatlerinin 12.00 ile 17.00 arası olduğu belirtildi.

Türkiye Bankalar Birliği’nin konu hakkındaki açıklama metni şu şekilde;

“Toplum sağlığının korunmasi icin Hükümetin, TC Sağlık Bakanlığı’nın ve Dünya Sağlık Örgütü’nün talimatları ve açıklamaları çerçevesinde, müşterilerin bankacılık işlemlerini sağlıklı olarak ve aksamadan sürdürebilmelerini teminen gerekli önlemler uygulanmaktadır.

Bu çerçevede, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu tarafından, takdiri üyelere ait olmak üzere, tavsiye niteliğindeki aşağıdaki kararlar alınmıştır:

Müşterilere doğrudan hizmet veren şubeler ve hizmet birimlerinin çalışma saatleri ile müşteri kabul saatleri 12:00-17:00 olarak belirlenmiştir.

İsteyen bankalar, çalışma ve müşteri kabul saatlerini esnek olarak belirleyebilecektir, bankalar, şubelerin ve hizmet birimlerinin çalışma ve müşteri kabul saatleri hakkında müşterini bilgilendireceklerdir, şube ve hizmet birimlerinde yakın temasın ve kalabalık ortamın oluşmasının önlenmesine yönelik gerekli tebdirler alınabilecektir, yüksek rikli ve kalabalık alanlardaki şubeler hizmet dışı tutulabilecektir, bankacılık hizmetlerinin dijital ortamlardan yapılması hususunda alternatif hizmet kanallarından kesintisiz hizmet verilmeye devam edilecektir.

Müşterilerimizin bankaların açıklamalarını takip etmeleri, işlemlerinde dijital kanalları kullanmaları salgınla mücadeleye çok önemli destek olacaktır.

Kamuoyunun, toplum sağlığının korunması ve sürdürülmesi açısından zorunlu görülen bu önlemleri ve uygulamaları anlayışla karşılayacağına, bu sayede salgının yayılmasının önlenmesine birlikte katkı sağlayacağımıza inanıyoruz.

Kamuoyunun bilgisine sunulur
Saygılarımızla
Türkiye Bankalar Birliği

Ziraat Bankası çalışma saatleri değişti mi? Ziraat Bankası yeni çalışma saatleri! ile ilgili etiketler Ziraat Bankası Banka Koronavirüs Türkiye Bankalar Birliği çalışma saati
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.