Ziraat Bankası 10 bin TL destek nasıl alınır? Ziraat destek kredisi başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında üretimin ve istihdamın sürüdürülebilir olması adına bankalar düşük ve orta gelirli gruplara destek kredisi verecek. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank gibi kamu bankaları düşük faizli kredi seçeneklerini vatandaşlara sundu. 10 bin TL kredi imkanına SMS yolu ile başvurulabilecek. Peki Ziraat Bankası destek kredisi başvuru koşulları nelerdir? Ziraat Bankası 10 bin TL kredi koşullarından kimler yararlanabilir? Başvuru nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

Ziraat destek kredisi başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? Ziraat Bankası 10 bin TL destek kredisi nasıl alınır? 6 ay ödemesiz şekilde 10 bin TL destek kredisi temel ihtiyaç desteği kapsamında vatandaşlara verilmeye başlandı. birçok bankanın düşük faizle orta gelirli gruba sunduğu 10 bin TL kredi desteğine Ziraat Bankası da dahil. Peki ziraat bankası 10 bin TL kredi desteği başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası başvuru koşulları nelerdir? İşte yanıtı...

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ ŞARTLARI NE?

Ziraat Bankası temel ihtiyaç kredisi için aylık hane halkı geliri 5 bin TL ve altında olan ücretliler, asgari ücretliler, emekliler, serbest meslek mensupları ve diğer orta ve düşük gelir grubunda yer alanlar başvurabiliyor. Başvurular 1 Nisan'da itibaren başladı.

ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI 6 AY ÖDEMESİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kredi başvuruları öncelikle internet şube ve mobil şubeden, müşterinin internet şube veya mobil üyelikleri bulunmuyorsa şubelerden de gerçekleştirilebiliyor. Banka yetkilileri, salgın riski nedeniyle zorunlu olmadıkça şubeye gelinmemesi gerektiğini belirtiyorlar.

GERİ ÖDEMELER NASIL OLACAK?

10 bin TL için; İlk 6 ay geri ödeme yok, sonrasında 30 ay boyunca her ay 376 TL ödenecek.

7 bin 500 TL için; ilk 6 ay geri ödeme yok, sonrasında 30 ay boyunca her ay 282 TL ödenecek.

5 bin TL için; ilk ay 6 ay geri ödene yok, sonrasında 30 ay boyunca her ay 188 TL ödenecek.

BAŞVURULAR, 1 NİSAN'DAN İTİBAREN KABUL EDİLMEYE BAŞLANDI

Müşteriler, Ziraat Bankası, Halkbank ya da VakıfBank'tan yalnızca birine başvuru yapabilecek. Başvurular, 1 Nisan'dan itibaren kabul edilmeye başlandı.

Alınan sağlık tedbirleri kapsamında kredi başvurularının öncelikli olarak bankaların mobil uygulamaları veya internet şubeleri aracılığıyla yapılması gerekiyor. Bankalarca başvuru kanallarının açılması ve taleplerin toplanması sonrasında kredi kullandırılması uygun olarak değerlendirilen müşterilerin hesaplarına kredi tutarları aktarılacak olup müşteriler kredi tutarını ATM'lerden çekebilecek.

Temel İhtiyaç kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası, Halkbank ...

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Alınan sağlık tedbirleri kapsamında kredi başvurularının öncelikli olarak; bankaların mobil uygulamaları veya internet şubeleri aracılığıyla yapılması gerekiyor.

ATM'DEN ÇEKİLEBİLECEK

Bankalarca başvuru kanallarının açılması ve taleplerin toplanması sonrasında kredi kullandırılması uygun olarak değerlendirilen müşterilerin hesaplarına kredi tutarları aktarılacak olup müşteriler kredi tutarını ATM'lerden çekebilecek.


TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Başvuruların değerlendirilmesinden sonra kredi kullanımı uygun bulunan müşterilere kredi imkanı sağlanacak.

İŞTE ÖDEME TABLOSU ÖRNEĞİ

Kredi Tutarı: 10.000

Toplam Vade:36 AY

Ödemesiz Dönem: 6 ay

Taksit Tutarı(Sonraki 30 ay boyunca) :376 TL

Kredi Tutarı: 7.500

Toplam Vade:36 AY

Ödemesiz Dönem: 6 ay

Taksit Tutarı(Sonraki 30 ay boyunca) :282 TL

Kredi Tutarı: 5.000

Toplam Vade:36 AY

Ödemesiz Dönem: 6 ay

Taksit Tutarı(Sonraki 30 ay boyunca) :188 TL

Kredi başvurusu internet üzerinden yapılabiliyor.

HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ BAŞVURUSU

6 ay ödemesiz Temel İhtiyaç Desteği başvurusu Halkbank internet şubesi ve web sayfasından yapılmaktadır.

VAKIFBANK 6 AY ÖDEMESİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR?

Kredi başvurusu SMS ile gerçekleştirilebiliyor. SMS ile başvuru yapmak için, aralarında birer boşluk bırakarak DESTEK TCKN ve HANEGELİRI yazıp 5724’e SMS atabilirsiniz.

Başvuru değerlendirilmesi yapıldıktan sonra başvurunun sonucu olumlu olursa bilgilendirme yapılacak. Bilgilendirme sonrasında VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı ve Çağrı Merkezi kanallarından kredinizi kullanarak anında hesabınıza aktarabilirsiniz.

Ziraat Bankası 10 bin TL destek nasıl alınır? Ziraat destek kredisi başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? ile ilgili etiketler Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank temel ihtiyaç kredisi ziraat destek kredisi destek kredisi başvuru ziraatt destek kredisi sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.