Zil zurna sarhoş şekilde Ahmet Hakan'ı arayıp küfür etti

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bir süre önce "içki yasaklansın" diyen oyuncu Erkan Petekkaya’ya ateş püskürdü. Petekkaya'nın, zil zurna sarhoş bir halde kendisini telefonla arayarak “ana avrat küfür ettiğini” açıkladı

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugün köşesinde, bir süre önce "içki yasaklansın" diyerek şimşekleri üzerine çeken oyuncu Erkan Petekkaya’nın kendisini arayarak “ana avrat küfür ettiğini” yazdı.

Ahmet Hakan, bugünkü yazısında “İçki yasaklansın’ dediği için yumuşacık, incecik, efendice eleştirmiştim Erkan Petekkaya’yı... Geçen akşam... Saatler daha erken ha! 20.00 falan bile değil. Telefon açtı bana Erkan Petekkaya... Fakat nasıl sarhoş! Anlatamam. Zilzurna resmen!” ifadelerini kullandı.

 
“Önce ‘Ahmet Abi... Ahmet Abi...’ falan diye başladı eveleyip gevelemeye...” diyen Ahmet Hakan şöyle devam etti:

“Sarhoş idare etmekten hiç anlamam, yine de elimden geleni yapmaya çalıştım nezaketle. Fakat bu ahlaksız adam, bir süre sonra ana avrat küfür edip yüzüme telefonu kapatıverdi.

Hem insan gibi içmeyi bilmeyen hem de ‘içki yasaklansın’ diyerek hükümete şirinlik yapan bu Erkan Petekkaya’ya sadece şunu söylemek isterim... Senin alkol sorunun yok Erkan Petekkaya, senin karakter sorunun var!”

Zil zurna sarhoş şekilde Ahmet Hakan'ı arayıp küfür etti ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Erkan Petekkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.