Zihinsel engelli çocuğu taciz eden sapık yakalandı

Sosyal medyada bugün Türkiye'yi ayağa kaldıran bir görüntü paylaşıldı. İstanbul Esenler'de bir markette çekildiği belirtilen görüntüde bir kişinin zihinsel engelli olduğu belirtilen kız çocuğunu taciz ettiği anlar bulunuyordu. Twitter'da büyük tepki çeken görüntülerin ardından polis olaya el koydu. Videonun incelenmesi sonrasında kimliği tespit edilen sapık yakalanarak gözaltına alındı.

Türkiye yine mide bulandıran bir olay nedeniyle ayakta. 

Vatandaşları öfke ile ayağa kaldıran ise sosyal medyada paylaşılan küçük bir kızın taciz edildiği anları yansıta video. 

İğrenç olayın İstanbul Esenler'de bir markette yaşandığı belirtiliyordu.

Videoda orta yaşlı bir erkeğin reyonlar arasında küçük bir kızı sıkıştırdığı ve onu eliyle ve vücudu ile taciz ettiği sonra da para verdiği görülüyordu. 

Videoyu paylaşanlar küçük kızın zihinsel engelli olduğu bilgisini de paylaşmışlardı. 

İşte bu videonun sosyal medyada paylaşılmasının ardından duruma Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nda el konuldu. 

Videonun incelenmesi sonucunda sapığın kimliği tespit edilip gözaltına alındı. 

Emniyet Genel Müdürlüğü olaya ilişkin olarak sosyal medya hesabından, "İstanbul'da bir markette zihinsel engelli olduğu iddia edilen kız çocuğuna ilişkin görüntüler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur." ifadeleri ile bir açıklama yayımladı.

Genel Müdürlüğün açıklamasında olaya ilişkin şu bilgiler verildi:

"Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca, kanunların verdiği yetki çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla, internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir.

Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında; sosyal medya üzerinde, #TacizciyiTutukla etiketiyle gündeme gelen bir videoda Esenler/İstanbul ilçesinde bulunan markette zihinsel engelli olduğu iddia edilen kız çocuğuna ait cinsel taciz görüntüleri görülmesi üzerine tespit çalışmaları yapılmıştır.

Videodaki şahsın A.Ö. olduğu tespit edilmiş olup, Esenler Çocuk Büro ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmış ve hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Zihinsel engelli çocuğu taciz eden sapık yakalandı ile ilgili etiketler Esenler Taciz Emniyet Genel Müdürlüğü zihinsel engelli sapık Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü sanal devriye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.