Zidane, Fatih Terim'i örnek aldı!

Tüm dünyayı esir alan salgın sonrası eve kapanan futbol takımları dijital ortamda görüşüyor. Galatasaray'da Fatih Terim'in yaptığı toplantının bir benzerini de İspanya'da Real Madrid'de Zidane takımıyla gerçekleştirdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyanın evde kaldığı bugünlerde futbol takımları da dijital ortamda bir araya gelebiliyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in tedavi sürecinin ardından tüm takımını toplayıp görüntülü bir buluşma ayarlamasına benzer bir hareket de Real Madrid'den geldi.

Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane, koronavirüs sonrası karantinaya giren ve 3 haftadır hiç konuşmayan takımını bir araya toplamak istedi.

Marca Gazetesi'nin haberine göre; Zidane oyuncuların birbirinden kopmaması ve iletişimin aksamaması adına takımdaki herkesle görüntülü konuşma yaptı.

Galatasaray-Fatih Terim buluşmasındaki gibi Real Madrid-Zidane buluşması eğlenceli geçti.

Zidane, Fatih Terim'i örnek aldı! ile ilgili etiketler Real Madrid Zinedine Zidane La Liga
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.