Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ikinci sergisini açıyor!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Aktif dinlenme alanım” diye nitelendirdiği fotoğrafçılık sanatında ikinci kişisel sergisini Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla sanatseverlerle buluşturuyor.

Dünyanın farklı ülkelerinden objektifine yansıyan kareleri, “An’a Tanıklık” adlı fotoğraf sergisinde sanatseverlerle buluşturan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ikinci kişisel sergisini açıyor.

03 Şubat 2018 Cumartesi günü, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un da katılacağı sergi, saat 14.00’da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi Tek Kubbe Salonu’nda açılacak ve 27 Şubat Salı gününe kadar ziyaret edilebilecek.

GELİRİNİN TAMAMI TÜRK KIZILAYI'NA BAĞIŞLANACAK

Türkiye Fotoğraf Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilecek “An’a Tanıklık” Sergisi’nde yer alan fotoğraflarla birlikte, 88 fotoğrafın bulunacağı sergi kataloğunun satışından elde edilecek gelirin tamamı ise Türk Kızılayı’na bağışlanacak.

1517603686_1

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ikinci sergisini açıyor! ile ilgili etiketler Zeytinburnu Belediye Başkanı Numan Kurtulmuş murat aydın sergi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.