Zeytin Ağacı'nın Toprak'ı Murat Boz imaj değiştirdi! Uzun saçlı haline beğeni yağdı

Ünlü şarkıcı Murat Boz, Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz, Rıza Kocaoğlu, Serkan Altunorak, Füsun Demirel gibi isimlerle birlikte rol aldığı Zeytin Ağacı dizisi için imaj değiştirdi. Zeytin Ağacı'nda Toprak karakterini canlandıran Murat Boz son halini Instagram'dan yayınladı. Kısa sürede bambaşka bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcının uzun saçlı yeni hali hayranları tarafından çok beğenildi.

Daha önce Kardeşim Benim, Hadi İnşallah, Dönerse Senindir, Öldür Beni Sevgilim gbi yapımlarda rol alan 42 yaşındaki ünlü popçu Murat Boz, Netflix'te ekrana gelen Zeytin Ağacı dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıktı.


SAÇLARINI UZATTI


Dizide Toprak karakterine hayat veren Murat Boz yeni projesi için imaj değiştirdi. Boz, kısa olan saçlarını perukla omuz hizasına kadar uzattı. Yeni halini 11.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ''Kendimi Toprak olarak gördüğüm ilk an..'' notuyla paylaşan Boz'a takipçileri övgüler yağdırdı.

Zeytin Ağacı'nın Toprak'ı Murat Boz imaj değiştirdi! Uzun saçlı haline beğeni yağdı


Uzun saçlı haliyle oldukça beğenilen Murat Boz, geçici süreliğine perukla değiştirdiği imajıyla sosyal medyayı salladı. Boz'un yıllar içerisindeki değişimi gündem oldu.


Murat Boz, Zeytin Ağacı projesiyle ilgili geçtiğimiz günlerde şunları söylemişti:

''Benim için de farklı bir iş oldu. İzleyici nasıl bir tepki verecek merak ediyorum. Benim kariyerimde hiç böyle bir iş yoktu, kabul etmemin başlıca sebeplerinden bir tanesi de buydu. Oyuncu kadrosuna baktığımız zaman çok iyi isimler var. Yönetmenimiz Burcu Alptekin, gerçekten başarılı biri. Onların arasında ben nasıl kendimi göstereceğim hiç bir fikrim yok. Ama bir şekilde rolümün üstesinden geleceğim. Son zamanlarda hiç yapılmamış farklı bir iş olduğunu düşünüyorum. İzleyici gerçekten sevecek."

Zeytin Ağacı'nın Toprak'ı Murat Boz imaj değiştirdi! Uzun saçlı haline beğeni yağdı ile ilgili etiketler Murat Boz zeytin ağacı imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.