"30 yaşında annemden dayak yedim!"

Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Korel geçmişte yaşadığı zorulukları anlattı.

Zeynep Korel'in konuşmalarından satır başları şu şekilde:

"Hep annemin beni sevmediğini düşünerek büyüdüm. Bergüzar’a annelik bile yaptım. Ama annem iki kızını birbirine kırdırdı.

Aldatılmış bir kadındı annem. Evde hep kavga vardı. Annem hep ‘Zeynep olmasaydı boşanırdım’ derdi; Beni engel olarak gördü. Sevilmediğimi düşünüyordum. Annem, bendeki hatalarını Bergüzar’da yapmadı.

 

'İKİ KIZI BİRBİRİNE KIRDIRDI'

‘Bergüzar bana ‘küçük anne’ derdi. Çok düşkünüm ona… Annem beni uçurumdan attı. İki kızını birbirine kırdırdı.

Kardeşimin evliliğiyle ilgili hiç konuşmadım, sadece ABD’deki işimi anlattım. Bergüzar bana aylık yardım yapmadı; istemem de zaten. Sadece kızım eğitim ve sağlık masraflarını karşılıyordu.

'ANNEMDEN DE BABAMDAN DA ŞİDDET GÖRDÜM'

Babamdan da, annemden de şiddet gördüm. Babam dayak yiyerek büyüdüğü için ona bu durum normal geliyordu. Onu suçlamıyorum. Annem daha çok psikolojik şiddet uyguluyordu.

Ama en son 30 yaşındayken dayağını yedim. Babamı yeni kaybettiğimiz bir dönemdi. İçindeki buhrana yenildi ve bana şiddet uyguladı. O yaşta dayak yemek gururuma dokunmuştu.

"30 yaşında annemden dayak yedim!" ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Amerika Zeynep Korel hülya darcan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.