Zeynep Demirel oyunculuğa adım attı

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, TRT1'de yayınlanan Seksenler dizisinin kadrosuna dahil olarak ilk oyunculuk deneyimine adım attı.

Acarkent'te, Fenerbahçe'deki teknik direktörlük macerası biten Erol Bulut ile birlikte kasap açan Volkan Demirel'in ardından eşi de yeni bir sektöre atıldı. Zeynep Demirel, sinema ve televizyon üzerinde aldığı eğitimi hayata geçirmeye karar veren iki çocuk annesi Zeynep Demirel, TRT 1'de 8 sezondur izleyici karşısına çıkan Seksenler dizisinde rol alacak.

Zeynep Demirel oyunculuğa adım attı

2009'da Belçika güzeli seçilen Demirel'in hangi karakterle izleyici karşısına çıkacağı ise henüz açıklanmadı. İlk oyunculuk deneyimini yaşayacak Demirel'in oynayacağı karaktere çok sıkı bir şekilde hazırlandığı belirtildi. Zeynep Demirel, Seksenler'i yakından takip ettiğini ve TRT 1 ekranlarında usta oyuncularla birlikte kamera karşısına geçeceği için çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

Zeynep Demirel oyunculuğa adım attı - Resim : 2

SEKSENLER YENİLENEREK YOLUNA DEVAM EDECEK

Dizinin senarist ve yapımcısı Birol Güven ise Zeynep Demirel'in oynayacağı rol hakkında bilgi vermezken Seksenler'in yenilenerek yoluna devam edeceğini, Zeynep'in ve diziye yeni katılacak olan yeni oyuncu arkadaşların diziye çok şeyler katacağını ekledi.

 

Zeynep Demirel oyunculuğa adım attı ile ilgili etiketler Zeynep Demirel Volkan Demirel Seksenler oyuncu trt1
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.