Zeynep Bastık'tan Kerimcan Durmaz'a özel mini defile

Ünlü Youtuber Kerimcan Durmaz, şarkıcı arkadaşı olan Zeynep Bastık’ın kendisine özel defile yaptığı anları Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Son dönemde en başarılı popçular arasında yer alan Zeynep Bastık’ın defilesi sosyal medyada olay oldu. Yakın arkadaşlarını evinde ağırlayan Bastık’ın evinde misafir ettiği arkadaşları arasında geçtiğimiz aylarda ABD’ye yerleşen Kerimcan Durmaz da yer aldı.

Mini defile sosyal medyada olay oldu

Bastık, evine gelen arkadaşlarına giydiği kıyafetler ile özel bir defile düzenledi. Kerimcan Durmaz da o anları kayıt altına alarak mini defileyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

150 ile 300 bin TL arasında değişen sahne ücreti ve yurt dışı konserlerinden kazandığı 30 bin dolar ile Türkiye'nin en çok kazanan şarkıcılarından olan Bastık, yeni klibi için yönetmen ve onlarca dansçıyı Los Angeles'tan İstanbul'a getirtti.

Dansçı, yönetmen ve tüm ekibin konaklamadan ekstraya kadar tüm masrafını cebinden karşılayacak olan genç popçu, bu özel klip çekimi için de 500 bin TL'lik bir bütçe ayırdığı iddialar arasında.

Zeynep Bastık'tan Kerimcan Durmaz'a özel mini defile ile ilgili etiketler Zeynep Bastık Kerimcan Durmaz defile

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.