Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış'ın babası Mustafa Tekin Akış vefat etti

27 yaşındaki şarkıcı Zeynep Bastık'ın 3 yıl birliktelik yaşadıktan sonra 2021 yılının Temmuz ayında hayatını birleştirdiği reklamcı ve müzisyen eşi Tolga Akış'ın babası Mustafa Tekin Akış hayatını kaybetti. Aldığı acı haberle yıkılan Akış, üzüntüsünü "Hepimizde izin çok derin. Artık bizim için her yerdesin" sözleriyle dile getirdi.

Şarkıcı Zeynep Bastık'ın 3 yıl aşk yaşadıktan sonra geçtiğimiz yıl yaz aylarında nikah masasına oturduğu eşi Tolga Akış'ın babası hayata gözlerini yumdu. Acı haberi Instagram'dan duyuran Tolga Akış, babasının fotoğrafını paylaşarak altına, "Bu dünya seni tanıdığı için çok şanslı canım babam. Kocaman kalbine sığdırdığın onca arkadaş, dost, çocuk ve sahipsiz hayvan seni binlerce evde anmaya, hikayelerini anlatmaya, yaşatmaya devam edecek. Hepimizde izin çok derin. Artık bizim için her yerdesin. Seni çok seviyorum" notunu düştü.

Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış'ın babası Mustafa Tekin Akış vefat etti

BABA AKIŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


Mustafa Tekin Akış bugün ikindi namazına müteakip Bursa FSM Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Tolga Akış babasının cenazesine çelenk göndermek yerine bağışta bulunulmasını istedi.


Tolga Akış'ın gönderisine, aralarında Emir Can İğrek, Nurdan Büyükak, İbrahim Büyükak, Berfu Yenenler, SEFO, Serkay Tütüncü, Ersay Üner, Hakan Baş gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden baş sağlığı mesajları yağdı.

 

 

Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış'ın babası Mustafa Tekin Akış vefat etti ile ilgili etiketler Zeynep Bastık Tolga Akış Mustafa Tekin Akış cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.