Zeynep Bastık'ı İfşalayan Takipçisinden Olay Video!

Zeynep Bastık ile AVM'de karşılaşan takipçisi yaşadıklarını bir video ile duyurdu. Zeynep Bastık'ı ifşalayan genç kadın, sanatçının tepkisini anlattı.

Zeynep Bastık ifşa videosu magazin gündemine bomba gibi düştü. Genç kadın, Bastık ile karşılaştığı AVM'de yaşadıklarını bir video çekerek sosyal medyada yayınladı.

ZEYNEP BASTIK İFŞALANDI

Son dönemin en popüler şarkıcılarından Zeynep Bastık'ı AVM'de göründe yanına gidip gitmemekte kararsız kaldığını söyleyen genç kadın, sonunda gidip hayranı olduğu Bastık ile konuşmaya karar verdi.

Sosyal medyadan yaşadıklarını paylaşan genç kadın olanları anlattı:

"Yanına gidip fotoğraf çektirmek istediğimi söyledi. Ancak O, müsait değilim, alışveriş yapıyorum dedi. Ben daha sonrasında isterseniz elinizdekileri ben tutabilirim teklifini yapınca, gerek yok diyerek kaba bir şekilde beni tersledi.

Arkasını döndü, kıyafet almaya uzandı sandım. Sonra alamadığı kıyafeti ben kendisine uzattım, teşekkür bile etmedi. Böyle bir kal geldi bana. Sonra da gitti."

Genç takipçi hayranı olduğu Zeynep Bastık ile yaşadıklarını çektiği video ile anlattı.

 

Zeynep Bastık'ı İfşalayan Takipçisinden Olay Video! ile ilgili etiketler Zeynep Bastık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.