Zeynep Bastık'ı çılgına döndüren olay! Konseri terk etti

Ünlü popçu Ece Seçkin, geçtiğimiz haftalarda Bursa'da verdiği konseri sırasında bir hayranının cep telefonlu saldırısına uğramış ve yaralanmıştı. Ece Seçkin'in başına gelen tatsız olayın bir benzeri meslektaşı Zeynep Bastık'ın başına geldi. Mersin'de sahneye Zeynep Bastık'a bir hayranı su şişesi fırlattı. Yaşadığı bu olay karşısında konserini yarıda kesen Zeynep Bastık sosyal medyadan isyan etti.

Ece Seçkin'in konserini dinlemeye giden bir hayranı, TikTok'ta takipçi kazanmak uğruna ünlü popçuya cep telefonunu fırlatmış, telefon Ece Seçkin'in yüzüne ve boynuna denk gelmişti. Ece Seçkin'in başına gelen talihsiz olayın bir benzerini şimdi de Zeynep Bastık yaşadı.

HAYRANI SAHNEYE SU ŞİŞESİ FIRLATTI!


Ara, Felaket, Uslanmıyor Bu, Bırakman Doğru mu, Marlon Brando gibi şarkıları dillere dolanan 29 yaşındaki popçu Zeynep Bastık dün akşam Mersin'de sevenleriyle buluştu. Bastık konseri sırasında bazı hayranlarının olumsuz davranışlarıyla karşı karşıya kaldı. Konserdeki bir vatandaş Bastık'ın yüzüne lazer tuttu, daha sonra ise su şişesi fırlatıldı.

Zeynep Bastık'ı çılgına döndüren olay! Konseri terk etti - Resim : 2

KONSERİNİ ERKEN BİTİRDİ

Ünlü şarkıcının tüm ikazlarına rağmen söz konusu durum devam edince Bastık konseri son üç şarkı kala bitirdi. Yaşadığı olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Bastık, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti. Ünlü popçu yaşanan durum karşısında kızgın ve üzgün olduğunu dile getirdi.

Güvenliğinden endişe ettiği için sahneden erken inen Zeynep Bastık, Mersin konserinde yaşananların ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Dün akşamki konserlerimiz harika başlayıp, belli bir yere kadar da harika devam etti. Fakat gece daha sonra, ikazlarıma rağmen seyircilerin arasından suratıma tutulan oyuncak lazerle başlayıp, yine suratımı sıyıran ve ciddi yaralanmadan kıl payı kurtulduğum, sahneye atılan şu şişesiyle devam etti. Açıkçası yaralanmaktan korktuğum için ve güvenliğimden endişe ettiğim için konseri son üç şarkı kala bitirmek zorunda kaldım. Bazı kendini bilmezler yüzünden gelen onca kişiye bunu yaşattığım için özür dilerim. Benim de ilk defa başıma geliyor emin olun... Demem o ki... Gençlerin 'challange' adı altında eğlenceye döndürdükleri korkunç konser ritüelleri bizim için ciddi tehlike oluşturuyor artık. Bunu hangi duyguyla neden yapıyorsunuz? Bilmiyorum. Aklım almıyor. Bu bir sevgi gösterisi mi? 'Sahneden in' deme şekli mi? Bizi stres topu olarak mı görüyor bazıları? Kafamda bir sürü soru. Birçok sanatçı arkadaşımın başına geldiğini biliyorum, görüyorum bir süredir. Çözümü nedir, bilmiyorum. Ama son derece kızgın ve üzgün olduğumu söylemek istedim. Tekrardan geri kalan tüm sevenlerimden özür dilerim. Dün de söylediğim gibi daha makul zamanlarda ve şartlarda görüşmek üzere. Sizi çok seviyorum"

zeynep bastık - mersin konseri


BU İLK DEĞİL!

Daha önce de, Manisa'da konser veren Ekin Uzunlar'a bir seyirci çakmak fırlatmıştı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserleri kapsamında Üsküdar'da sahneye çıkan Berkcan Güven'e (BEGE) su şişesi fırlatılmıştı.

Kısa süre önce Bursa'da konser veren popçu Ece Seçkin kendisini dinlemeye gelen bir hayranın sahneye cep telefonu fırlatmasıyla neye uğradığını şaşırmıştı. Hayranının fırlattığı cep telefonu boynuna ve kulağına denk gelen Ece Seçkin yaralanmıştı.

 

Zeynep Bastık'ı çılgına döndüren olay! Konseri terk etti ile ilgili etiketler Zeynep Bastık Ece Seçkin Konser Saldırı Sosyal Medya Mersin
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.