Zeynep Bastık, Tolga Akış'la boşanma nedenini açıkladı

2021 yılının Temmuz ayında evlenen şarkıcı Zeynep Bastık (29) ile menajer Tolga Akış'ın evliliği kısa sürmüş, çift geçtiğimiz Temmuz ayında tek celsede boşanmıştı. Boşanma nedenleri merak konusu olan ikiliden Zeynep Bastık biten evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu. Ünlü popçu, Tolga Akış ile neden boşandıklarını açıkladı.

3 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz yıl Temmuz ayında nikahla taçlandıran ünlü popçu Zeynep Bastık ile menajerliğini yapan Tolga Akış, geçtiğimiz Temmuz ayında ise boşanmıştı. 2021 yılının Temmuz ayında Çeşme'de hayatını birleştiren çiftin evliliği sadece 1 yıl sürmüştü. 7 Temmuz 2021'de Çeşme'de dünyaevine giren ikili 19 Temmuz 2022'de ise evliliğini 6. Ankara Aile Mahkemesi'nde resmi olarak sonlandırmıştı. Boşanmaları merak konusu olan eski eşlerin evliliğini bitirme nedeni ortaya çıktı.

Boşanmanın ardından Tolga Akış'ın adı ünlü manken Çağla Şıkel ile aşk dedikodularına karışmış, çiftin Çağla Şıkel yüzünden boşandığı öne sürülmüştü. Tolga Akış ile Çağla Şıkel'in, Edis’in kulisinde dans ettiği görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu.

 ''EŞ OLMA DURUMUNU BECEREMEDİK''

Zeynep Bastık, biten evliliği hakkında ilk kez konuştu. Show TV'den Ömür Sabuncuoğlu'na açıklamalarda bulunan genç şarkıcı, "Kimse boşanmak için evlenmiyor ama biz eş olma durumunu beceremedik. Birbirimizi yıpratmadan bu işin yürümediğini gördük ve ayrılık kararı aldık. Hala görüşüyor, çalışıyoruz ama eş ve sevgili olma durumu bizim için bitti. Eş olma durumunu sürdürmek zorunda olmadığımızın farkına vardık. Günümüzde evliliğin zor olduğunu düşünüyorum. Evlilik değerlerini koruyarak kurumu devam ettirmek zor." ifadelerini kullandı.

Açıklamalarının devamında "Bebek sahibi olmayı istiyorum. En büyük hayallerimden biri. Bir gün mutlaka bu hayalimi gerçekleştireceğim" diyen Zeynep Bastık ikinci kez evlenbileceğinin sinyallerini verdi. 

 

Zeynep Bastık, Tolga Akış'la boşanma nedenini açıkladı ile ilgili etiketler Zeynep Bastık Tolga Akış
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.