Zeynep Bastık imaj değiştirdi! Son haline beğeni yağdı

3 yıl birliktelik yaşadıktan sonra 2021 yılının Temmuz ayında evlendiği reklamcı ve müzisyen Tolga Akış ile mutlu bir evlilik sürdüren 28 yaşındaki şarkıcı Zeynep Bastık imaj değiştirdi. Bastık son halini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Yeni klibi için kamera karşısına geçen Zeynep Bastık'ın son hali hayranlarından tam not aldı.

'Marlon Brando', 'Bırakman Doğru mu?', 'Felaket', 'Yanımda Kal', 'Uslanmıyor Bu' gibi parçaları dillere dolanan genç şarkıcı Zeynep Bastık imajını değiştirdi.

'ARA' şarkısının klibi için kamera karşısına geçen Bastık imajını tazeledi. Ünlü şarkıcı uzun zamandır aynı boyda kullandığı saçlarını kısacık kestirdi. Küt saçlarıyla poz veren Zeynep Bastık yeni halini 2.2 milyon takipçili Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Zeynep Bastık'ın ''ARA yakında yayında..'' notuyla paylaştığı fotoğrafına takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı. Zeynep Bastık'ın yeni hali takipileri ve hayranları tarafından çok beğenildi.

İşte Zeynep Bastık'ın son hali...

Zeynep Bastık imaj değiştirdi! Son haline beğeni yağdı

 

 

Zeynep Bastık imaj değiştirdi! Son haline beğeni yağdı ile ilgili etiketler Zeynep Bastık Sosyal Medya imaj
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.