Zeynep Alasya zor günleri atlatamadı

Babası Zeki Alasya’nın ardından eşi Alpay Göltekin'i kaybeden Zeynep Alasya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yürek burktu. Zor günleri atlatamadığını belirten Alasya, "Olmuyor, iyileşemiyorum. Yara bere içindeydim" dedi.

Zeynep Alasya, 2015 yılında babası Zeki Alasya'yı kaybettikten sonra kendini toparlayamadan geçtiğimiz yıl da eşi Alpay Göltekin'in ölüm haberiyle sarsılmıştı. Alasya, sosyal medya hesabından, yaşadığı zor günleri atlatamadığını belirtti. Alasya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini duygulandırdı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zeynep Alasya (@zeynepalasya)'in paylaştığı bir gönderi


''HER YERİM YARA BERE İÇİNDE...''

Alasya, eşinin vefatının birinci yıl dönümünde Instagram hesabından yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

“Olmuyor, iyileşemiyorum. Her yerim yara bere içinde… Yaşıyoruz bir şekilde, ne kadar yaşamak denirse… ‘Özledim’ demek bile çok zor geliyor. Her şey eksik, her şey yarım… Bana ne, bugün de ötmeyiversin kuşlar.”

 

 

 

Zeynep Alasya zor günleri atlatamadı ile ilgili etiketler Zeki Alasya Zeynep Alasya Alpay Göltekin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.