Zerrin Özer'in isyanı: Bu neyin hesap, kitabıdır böyle!

Türk müziğinde önemli bir yere sahip olan Zerrin Özer, bir süre önce, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında “Ben bu kadar vefalı, yakın, sıcak, hümanist bir insan görmedim. Ben Turgut Amca’mı (Özal) çok sevdim. Nurlar içinde yatsın. Bir de Sayın Erdoğan’ı çok seviyorum” açıklaması yapmıştı.

Zerrin Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisini açıklayınca belli bir kesim tarafından hedef tahtasına oturtulmuştu.

Ünlü sanatçı, Erdoğan'a duyduğu sevgiyi yüksek sesle dile getirdiği için hakkında karalama kampanyası yapıldığını söylemişti.

Zerrin Özer tüm bu yaşananlar üzerine aşağıdaki açıklamayı yaptı;

SEVGİLİ MİLLET! OKUMANIZI ÇOK RİCA EDİYORUM

....

YILLAR ÖNCE CUMHURBAŞKANIMI ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM..ÇÜNKÜ BEN SADECE DUYGULARIYLA YAŞAYAN,SEVDİM Mİ SÖYLEYEN.SEVMEDİM Mİ DE DİLE GETİREN BİR İNSAN OLDUM..BEN BUYUM 37 YILDIR....!!! SİZLERİN BAZILARINDAN SON DERECE HAKARET DOLU... VE ÖLÜM TEHDİDLERİNE VARAN AĞIR,CİDDİ HAKARETLER ALDIM...(BENİ ÇOK ÜZENSE; HİÇ SEVİLMEMEYE ALIŞMIŞ OLMAMAM!) BEN HİÇ HESAPSIZ. KİTAPSIZ YAŞAYAN BİR İNSAN OLDUM.VE BEN PARTİ MARTİ ANLAMAM...

SADECE ULUSUMUZUN CUMHURBAŞKANI'NIN BÖYLE ZARİF VE DİNLEYEN,VİCDANLI BİR İNSAN OLDUĞU İÇİN SEVDİM. SOKAK ADAMI. RUHU OLDUĞU İÇİN.... HİÇ BİR BÜROKRAT KOMPLEKSİ OLMAYAN BİR İNSAN TANIDIM... MERAK ETMEYİN.37 YILDA HERKESİ TANIDIM.. TANIDIKLARIM KÜSTAH VE UKALA TAVIRLARI GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMEDİ.GİTMEYECEK...... VE DÜŞÜNCELERİMİ HEP YÜKSEK SESLE SÖYLEDİM..AMA ÖYLE BİR ÇİZGİ ATILDI Kİ ÜZERİME...NE CHP NİN KONSERLERİ,NE DE AK PARTİ KONSERLERİNDE YER ALDIM... ZAR ZOR LÜTFETTİLER KOSKOCA ZERRİN ÖZER'E:)))... BUNUN AĞIR ÜZÜNTÜSÜNÜ ÇEKMEKTEYİM... BU NEYİN HESAP KİTABIDIR...... HER İŞİNE GELEN İŞİNİ YÜRÜTMEKTE... BEN ANLAMADIM.. BİLMEDİM... SADECE SEVDİM... HESAP KİTABIM OLMADI.. ŞİMDİLERDE DUYDUĞUM DUDAĞIMI UÇURTMAKTA........... YENİ İNSANLAR TÜRÜYOR.. SEVGİSİZ. MENFAATSEL ÇIKARLARI İÇİN... İŞLERİNİ HALLEDİYORLAR.... HELAL OLSUN..! EN AZINDAN YATTIĞIM ZAMAN KİMSEYİ POHPOHLAMADIĞIMI BİLİYOR VE SADECE ÇIKARSIZ SEVİYORUM... RAHAT UYUYORUM BİLDİĞİNİZ... NELER DÖNÜYOR.. YAKINEN TAKİPÇİSİ OLARAK BU YAŞTA VE BU KONUMDA AĞZIM AÇIK KALIYOR!!! KİMSEDEN BİR ŞEY İSTEMİYORUM... BİLİYORUM Kİ RABBİM DAİMA DOĞRUNUN YANINDADIR... EYVALLAH............!

Zerrin Özer'in isyanı: Bu neyin hesap, kitabıdır böyle! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.