Zerrin Özer'den Nükhet Duru'ya 'tayt' göndermesi

65 yaşındaki şarkıcı Zerrin Özer tayt giydiği bir pozunu Instagram hesabından yayınladı. Kadınların tayt giymesinden rahatsız olduğunu belirten Nükhet Duru'ya göndermede bulunan Zerrin Özer paylaşımına ise ''Canım Nünümmmmm:) Ben tayt giyerimmm, seni de yerimmmmm!'' notunu düştü.

Zerrin Özer sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla göndermede bulundu. Tayt giydiği bir fotoğraf karesini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Zerrin Özer altına ise ''Canım Nünümmmmm:) Ben tayt giyerimmm, seni de yerimmmmm!😘😘😘😘😘😘🐾🌺☮️'' notunu düştü.

Zerrin Özer'in bu paylaşımına takipçilerinden ''sana her şey yakışır'' şeklinde destek mesajları yağdı.

zerrin özer

NÜKHET DURU NE DEMİŞTİ?


Nükhet Duru geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklama ile gündeme gelmişti. Duru, tayt giyen kadınları hedef almıştı. Kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu belirten Duru, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız." ifadelerini kullanmıştı.

Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışı sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Bazı kesim Duru'nun bu sözlerini doğru bulurken bazıları ise eleştirmişti.

 

Zerrin Özer'den Nükhet Duru'ya 'tayt' göndermesi ile ilgili etiketler Nükhet Duru Zerrin Özer Tayt Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.