Zerrin Özer patladı: "Ukala, küstah!"

Hülya Avşar'ın programına konuk olan Zerrin Özer, dobra dobra açıklamalar yaptı.

Hülya Avşar'ın sunduğu Star TV'deki "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programının bu haftaki konuğu Zerrin Özer oldu. Özer, çarpıcı itiraflarda bulundu.

Hülya Avşar'ın sesini "tek başına ordu" olarak tanımladığı Özer, genç Popstar Aleyna Tilki hakkında, “Ukala ve küstah. Bu bence çok fazla, o dozu doğru ayarlamak lazım. Ama çok beğeniyorum, yaşından büyük konuşuyor. Sempatikliği antipatikliğe dönüştürmemesi gerekiyor, ama başarılı buluyorum” yorumunu yaptı.

zerrin-ozer-sezen-bana-hep-celme-takti--2653516

“ARTIK AŞK İSTİYORUM”

Yeni bir ilişkiye hazır olduğunu ve artık aşk istediğini dile getiren 59 yaşındaki şarkıcı, çocuk vurgusu da yaparak, “Çocuğumun olmasını çok isterdim. ‘İyi bir anne olur muydum, çocuğum nasıl olurdu acaba?’ diye çok merak ediyorum” dedi.

Zerrin Özer patladı: "Ukala, küstah!" ile ilgili etiketler Hülya Avşar Star TV Zerrin Özer Aleyna Tilki bir hülya avşar sohbeti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.