Zerrin Özer Murat Akıncı'dan boşanıyor mu?

Zerrin Özer Murat Akıncı'dan boşanıyor mu? 3 gün önce sürpriz bir şekilde Murat Akıncı ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Zerrin Özer, eşi hakkında ortaya çıkanların ardından boşanma davası açtı. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişmenin ardından internette Zerrin Özer, Murat Akıncı'dan boşanıyor mu sorusuna yanıt aranıyor. İşte konu hakkında tüm detaylar. Peki Zerrin Özer ve Murat Akıncı boşanıyor mu? İşte yanıtı...

Zerrin Özer Murat Akıncı'dan boşanıyor mu? 3 gün önce sürpriz bir şekilde dünya evine giren Zerrin Özer, Murat Akıncı'dan boşanma kararı aldı. 3 gün süren evliliğin ardından Murat Akıncı hakkında ortaya çıkan gerçeklerin Zerrin Özer'i bu karara ittiği öğrenildi. Peki Zerrin Özer ve Murat Akıncı boşanıyor mu? Neden boşanıyorlar? İşte yanıtı...

ZERRİN ÖZER MURAT AKINCI'DAN BOŞANIYOR MU?

Geçtiğimiz günlerde, Zekeriyaköy'deki villasının bahçesinde üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Murat Akıncı ile evlenen Zerrin Özer, birkaç gündür zor günler geçiriyor. Evlendiği günden itibaren eşi hakkında pek çok kadını dolandırdığı yönünde haberlere maruz kalan Özer, bugün menajeri Kemal Aslan aracılığı ile kamuoyuna bir açıklama yaptı

Ünlü şarkıcı, evliliğinin temelden sarsıldığını ve Murat Akın’a boşanma davası açtığını belirtti. İşte o açıklama

Değerli basın mensupları;

16 Haziran Pazar günü evlenen Zerrin Özer ve Murat Akıncı hakkında iki gündür basında yer alan haberlerle birlikte evlilik birliğinin temelden sarsıldığı görülmüştür. Zerrin Özer, biraz önce bana boşanma kararını açıklamıştır. Gerekli yasal süreç için işlemler tarafımızdan başlatılmıştır.

ZERRİN ÖZER KİMDİR?

4 Kasım 1957 Ankara doğumlu Olan Zerrin Özer, 1969 yılındaki ilkokul mezuniyet töreninde ilk konserini Çankaya'da komşuları olan İsmet İnönü ile eşi Mevhibe İnönü'ye vermiş,Özer'i çok beğenen İsmet İnönü, "Aferin küçük kız, sende büyük iş var" dedi.Kendi çalışmasıyla 1975'te katıldığı bir TRT yarışmasında birinci olmuş, müzik kariyeri yolunda ablası Tülay Özer'in büyük desteğini almış, ilk plağı olan Bizler ve Sizler / Yalvarırım'ı 1976 yılında, uzun yıllar birlikte çalışacağı Kent Plak tarafından yayınlandı. Müzik kariyerini takip eden dönemde İstanbul Gelişim Orkestrası ile caz ve dans müziği yapan Zerrin Özer, 1979 yılında ilk dikkat çeken çalışması Esin Engin aranjeli, sözlerinde ve müziğinde Orhan Gencebay imzası bulunan "Gönül" şarkısı ile patlama yaparak, 1980 yılının en iyi 45'liği seçilen ikinci ve son çalışması Gönül / Yaman Olurum ile Altın Plak Ödülü almaya hak kazandı. 1980 yılında ilk stüdyo albümü Seni Seviyorum adıyla piyasaya çıktı, onu aynı yıl içerisinde Sevgiler izlemiştir. 1981 yılında Ve Zerrin Özer albümüyle arabeske yönelmiş, bu yöneliş sanatçının eserlerine olan ilgiyi artırmıştır.

İlk yurt dışı konserlerini 1982 yılında Türkiye'yi tanıtmak için Paris'te 'Binbir Gece' adı altında vermiş, bir yıl sonra Olympia'da bir resital için sahne almış, yine aynı yıl Gelecek Misin? albümünü yayınlamıştır.Kariyerinde müzikal değişiminde gerçekleştiği seksenli yıllar Zerrin Özer için birçok albümün yayınlandığı on yıl kuşağı olmuş, sırası ile 1984'te Mutluluklar Dilerim, 1985'te Evcilik Oyunu ve Kırmızı adlı albümleri yayınlanmıştır. Kırmızı albümünde değişikliğe giderek "Eminem" ve "Dom Dom Kurşunu" şarkılarını "İntuv Ene" ve "Merhaba Ya Habeyip" adlarıyla Arapça seslendirdi. 1987 yılında son LP'si Dayanamıyorum adlı albümü çıktı. Ertesi yıl çıkan ilk CD formatında yayınlanan Dünya Tatlısı albümüyle yeniden Türk pop müziğine dönüş yaptı.

MURAT AKINCI KİMDİR?

Murat Akıncı'nın detaylı biyografisi şu an yok. Murat Akıncı hakkında ortaya atılan iddilar konuşuluyor. Zerrin Özer'den 25 yaş küçük olduğunu biliniyor.

MURAT AKINCI İDDİALARI

2. Sayfa'nın canlı yayınına bağlanan bir kadın, Akınca'nın dolandırıcı olduğunu kendisinden 400 bin TL aldığını iddia etmesinin ardından, şimdi de Adnan Oktar'la görüntüleri ortaya çıktı.

Şarkıcı Zerrin Özer, Murat Akıncı ile pazar akşamı evlendi. Özer'in Zekeriyaköy'deki villasının bahçesindeki düğün törenine 100 kişi katıldı. 61 yaşındaki Zerrin Özer, oldukça mutlu olduğunu söylerken tatsız sürprizlerle karşılaştı.

TV programlarına telefonla bağlanan 3 kadın, eski sevgilisi olduğunu söyledikleri Murat Akıncı'nın çeşitli zamanlarda kendilerini dolandırdığını iddia etti. Dün akşam saat 20.00'de evlenen Zerrin Özer, bu sabah 08.00'de kocası hakkındaki dolandırıcılık suçlamalarıyla karşılaştı.

Zerrin Özer'in eşi yüzünden mağdur olduğunu iddia eden 3. kişi, 2. Sayfa'ya konuk oldu. Kimliğini açıklamayan kişi şunları söyledi:

O bir servet avcısı. Zerrin hanım aşık olabilir ama o kişinin sevdiğini düşünmüyorum. Cebinde 5 kuruşu olmayan bir adam. Nakit param yok dediğimde 'telefonunu sat' dedi.

Canlı yayına telefon bağlantısı ile katılan Seda Hanım ise, Mahmut Atalay adıyla tanıştığı ve yaklaşık 1,5 sene boyunca flört ettiği Akıncı’nın kendisini 400 bin lira dolandırdığını açıkladı.

Bunu annesiyle birlikte yaptığını söyleyen Seda Hanım, yurtdışına öğrenci gönderen ve eğitim konularında destek veren bir kuruluşta çalıştığı sırada kendisiyle tanıştığını ve Akıncı’nın kardeşinin okul işleri için ofislerine geldiğini anlattı. Sonrasında aralarında bir yakınlaşma olduğunu ve kısa bir süre sonra kendisinden bin lira istediğini söyleyen Seda Hanım, aynı akşam borcunu ödediğini ve böylelikle kendisine güven verdiğini söyledi.

Seda Hanım, 16 Kasım 1984 doğumlu olduğunu söylediği Murat Akıncı’nın ilerleyen dönemlerde çirkin yüzünü gösterdiğini ve kendisini tehdit ettiğini hatta oğlunu öldürmekle korkuttuğunu söyledi. Mahkeme kayıtlarında bu bilgilerin hepsinin bulunduğunu ifade eden Seda Hanım, bu süre zarfında kendisinden tek kuruş bile alamadığını açıklayarak işinden olduğunu ve kendisini Mahmut Atalay olarak tanıtan Murat Akıncı’nın yalancı ve dolandırıcı olduğunu belirtti.

Gerçek kimliğini savcılığa başvurduktan sonra öğrendiğini söyleyen Seda Hanım, “Zerrin Hanımla evlenmeden önce üzerine ciddi bir malvarlığı yapmıştır diye düşünüyorum yaş tahtaya basmaz o” şeklinde konuştu.

ADNAN OKTAR İDDİASI

TemizMagazin'in iddiasına göre; Zerrin Özer'in eşi Murat Akınca, geçtiğimiz aylarda pek çok suçtan yakalanan Adnan Oktar'ın müridi olduğu iddia edildi.

Estetikli görüntüleriyle çok tanınan 'Kedicikler'i herkes tanıyor. Bir de Adnan Oktar'ın 'Aslanlarım' dediği erkek müridleri var. İşte bu kedicikler ve aslanların arasında Zerrin Özer'in eşi de var. Akıncı'nın çeşitli görüntüleri de var.

2. Sayfa programına bağlanan Nur Hanım da Akıncı hakkında şunları söyledi: Flört aşamasında 80 bin TL istedi benden. Ben de vermedim. Sonra fotoğraflarıma montaj yapıp beni rezil etmekle tehdit etti.

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, geçtiğimiz günlerde katıldığı 2. Sayfa programında, özel hayatına dair şu açıklamaları yapmıştı:

Evlilik teklifi aldım. Uzun zamandır bir ilişkim var, hiçbir zaman görüntülenmedik dışarıda… İki seneye yaklaşıyor ilişkimiz başlayalı… Sevgilim bizim camiadan değil. Kır düğünü gibi bir şey olabilir. Çok sade ve cici bir gelinlik giyebilirim.

Zerrin Özer Murat Akıncı'dan boşanıyor mu? ile ilgili etiketler Zerrin Özer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.