Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı! Durumu iyi mi?

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcı, sağlık durumunu sosyal medyada takipçileri ile paylaştı. Sevenlerini korkutan Özer'in son durumu merak ediliyor. İşte, Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı! Durumu iyi mi? Merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Sanatçı Zerrin Özer, 16 Haziran Pazar günü 3 yıldır birlikte olduğu Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin düğün fotoğraflarının basına yayılmasıyla birçok isim, Akıncı tarafından dolandırıldığını iddia etti. Çıkan iddiaların ardından Özer, Murat Akıncı ile boşanmaya karar verdi. Yaşanan acı dolu günleri atlatmaya çalışan Zerrin Özer, şimdi de hastaneye kaldırıldı. Özer'in sevenleri ünlü sanatçının sağlık durumunu ve neyi olduğunu merak ediyor. İşte, Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı! Durumu iyi mi? Detaylar haberimizde...

Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı! Durumu iyi mi?

DURUMU İYİ Mİ?

Zerrin Özer, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak hastanelik olduğunu ve takipçilerinin duasına ihtiyacı duyduğunu belirtti. İşte Özer’in o paylaşımı; Canım, canım dostlarım benim! Bu asla duygu sömürüsü değil.1 haftadır yaşadığım çok hemde çok acılarım,ağrılarım mide pankreas bir birine girdi. Bu ağrılara dayanmak çok zor. Pazartesi devam edeceğiz.inşallah, bir şey çıkmayacak. Acıma dua ederseniz sevinirim geçsin diye canım dostlarım .Sizler benim her şeyimsiniz .Var olun daima…”

ZERRİN ÖZER KİMDİR?

4 Kasım 1974 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Bir dönemin popüler şarkıcılarından Tülay Özer'in küçük kardeşi olan Zerrin Özer ilk, orta ve lise eğitimini aynı zamanda doğum yeri de olan Ankara'da tamamladı.

1975'te katıldığı TRT yarışmasında birinci olmuş, müzik kariyeri yolunda ablası Tülay Özer'in büyük desteğini almış, ilk plağı olan Bizler ve Sizler / Yalvarırım'ı 1976 yılında, uzun yıllar birlikte çalışacağı Kent Plak tarafından yayınlatmıştır.

İstanbul Gelişim Orkestrası ile caz ve dans müziği yapan Zerrin Özer, 1979 yılında ilk dikkat çeken çalışması Esin Engin aranjeli, sözlerinde ve müziğinde Orhan Gencebay imzası bulunan "Gönül" şarkısı ile patlama yaparak, 1980 yılının en iyi 45'liği seçilen ikinci ve son çalışması Gönül / Yaman Olurum ile Altın Plak Ödülü almaya hak kazandı.

1980 yılında ilk stüdyo albümü Seni Seviyorum adıyla piyasaya çıktı, onu aynı yıl içerisinde Sevgiler izlemiştir. 1981 yılında Ve Zerrin Özer albümüyle arabeske yönelmiş, bu yöneliş sanatçının eserlerine olan ilgiyi artırmıştır. İlk yurt dışı konserlerini 1982 yılında Türkiye'yi tanıtmak için Paris'te 'Binbir Gece' adı altında vermiş, bir yıl sonra Olympia'da bir resital için sahne almış, yine aynı yıl Gelecek Misin? albümünü yayınlamıştır.

 

 

Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı! Durumu iyi mi? ile ilgili etiketler 2019 Hastane Zerrin Özer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.