Euroleague'de Zenit'e koronavirüs şoku

Rusya'nın Zenit Basketbol Takımı, kulüpteki yeni tip koronavirüs vakaları nedeniyle THY Euroleague'de iptal edilen iki maçta hükmen mağlup sayıldı.

THY Euroleague'de sezon Anadolu Efes'i deplasmanda, Barcelona'yı da içerde yenip 2'de 2'yle başlayan Zenit'e koronavirüs şoku... Xavi Pasqual yönetimindeki Rus ekibi kulüpteki yeni tip koronavirüs vakaları nedeniyle THY Euroleague'de iptal edilen iki maçta hükmen mağlup sayıldı.

Euroleague yönetiminden yapılan açıklamada, Zenit'in Baskonia ve Valencia ile oynaması gereken maçlarda 20-0 hükmen mağlup ilan edildiği belirtildi.

8 basketbolcu, 4 antrenör ve 1 masöründe koronavirüs tespit edilen Mavi-Beyazlılar, maç kadrosu için en az 8 oyuncu bildirememesi nedeniyle lig karşılaşmaları iptal edilmişti.

BİR İPTAL DAHA

THY Euroleague'de bir karşılaşma daha koronavirüs sebebiyle iptal edildi. Ligin 4. haftasında oynanması planlanan ASVEL - Kızılyıldız müsabakası ev sahibi takımın korona virüs testi pozitif çıkan oyunculardan dolayı 8 kişilik maç kadrosunu oluşturamaması sonucu ertelendi. Ayrıca ASVEL'in, Panathinaikos maçı da aynı sebepten dolayı iptal edilmişti.

Euroleague'de Zenit'e koronavirüs şoku ile ilgili etiketler Basketbol THY Euroleague Zenit St. Petersburg
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.