Zenit Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Basketbol’un zirvesi olarak kabul edilen THY Avrupa Ligi’ndeki tem temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Rusya’nın Zenit takımına konuk oluyor. Basketbol severler ise Zenit Fenerbahçe Beko maçının ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

Zenit Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? THY Avrupa Ligi'nin 12. haftasında Fenerbahçe Beko deplasmanda Rusya’nın Zenit takımına konuk oluyor. Saint Petersburg kentindeki Sibur Arena'da oynanacak Zenit Fenerbahçe Beko basketbol maçı 3 Aralık Perşembe akşamında saat 20.00’da başlayacak.

ZENİT FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Avrupa basketbolunun zirvesi olarak gösterilen THY Avrupa Ligi'nde bu sezon hayal kırklığı yaratan Fenerbahçe Beko, geride kalan 11 müsabakada 4 galibiyet alırken, 7 kez de salondan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Beko, bu performansıyla 18 takımlı ligde 13. sırada kendisine yer bulurken 3 maçı eksik olan Zenit ise 6 galibiyet, 2 yenilgi aldı.

Fenerbahçe Beko ile Zenit, THY Avrupa Ligi'nde 3. kez karşı karşıya gelecek. Geçen sezon oynanan karşılaşmalarda iki takım da deplasman maçlarını kazanarak birer galibiyet elde etmişlerdi.

3 Aralık Perşembe akşamında saat 20.00’da başlayacak olan Zenit Fenerbahçe Beko maçı Bein Sports Haber kanalından şifresiz canlı yayınlanacak.

Zenit Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Zenit Fenerbahçe Beko thy avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.