Zenit, Barcelona'yla dalga geçti!

Rus Zenit futbol takımı, sosyal medya hesapları hacklenen İspanyol futbol devi Barcelona’yı trolledi. Son dönemde yaşanan hacklenme olaylarında gözlerin hemen Ruslara çevrilmesine göndermede bulunan Zenit, Twitter'da 'Biz yapmadık' ifadesinin kullanıldığı bir paylaşım yaptı.

Brezilyalı futbolcusu Neymar'ın rekor bir ücretle Fransız Paris Saint-Germain (PSG) ekibine transfer olmasıyla gündeme gelen Katalan ekip Barcelona'nın dün Twitter hesabı hacklendi.Taraftarlar, gece yarısı Barcelona'nın Twitter hesabından yapılan 'Barcelona'ya hoş geldin Di Maria' gönderisiyle heyecanlandı ancak kısa süre sonra bunun bir hacker saldırısı olduğu ortaya çıktı.

Bu noktada Rus ekip Zenit 'devreye girdi.' Zenit eski futbolcusu Bruno Alves olduğu düşünülen ve takımın formasını giyen bir kişinin bilgisayar başında olduğu bir fotoğraf paylaşarak duruma biraz ‘mizah kattı.’

AdsAz
​Takım “Biz yapmadık!” ifadeleri ile Barcelona’yı trollerken, dünyada olup biten her kötü şeyden Rusların sorumlu tutulduğu son dönemde bir nevi kendini de 'aklamış' oldu.

Neymar'ın PSG'ye transferiyle ilgili ‘şaka' yapan Zenit Teknik Direktörü Roberto Mancini de, UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail'in Bnei Yehuda futbol takımıyla karşılaşması öncesi esprili bir dille "Neymar'ı biz de almak istedik, ama maalesef, PSG bizi yendi" ifadelerini kullanmıştı.

Zenit, Barcelona'yla dalga geçti! ile ilgili etiketler Zenit Barcelona Sosyal Medya hack
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.