Zengin ve Yoksul 6. bölüm fragmanı izle! Karan Aysel'i kurtaracak mı?

Zengin ve Yoksul 6. bölüm fragmanı izle! Atv ekranlarının yeni dizisi Zengin ve Yoksul yayınlandığı ilk günden itibaren izleyenleri kendisine hayran bırakmayı başarıyor. Dizi bu akşam 5. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Aysel'in kaçırıldığını duyan Karan çılgına dönüyor ve tüm gücünü kullanıyor.Nihal ise herşeyden habersiz Azize'den yardım istiyor. Yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Zengin ve Yoksul 6. bölüm fragmanı izle! Karan Aysel'i kurtaracak mı? Detaylar...

Zengin ve Yoksul 6. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının sevilen dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Nihal kardeşini kurtarmak için Azize'den yardım isterken hiç bir şeyin farkında değildir.5 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde; Azize, Aysel'i kaçırarak planlarını devreye sokuyor.Yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı.Nihal ise herşeyden habersiz Azize'den yardım istiyor. İşte Zengin ve Yoksul 6. bölüm fragmanı izle! Karan Aysel'i kurtaracak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Zengin ve Yoksul 6. bölüm fragmanı izle! Karan Aysel'i kurtaracak mı?

Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında sizinle paylaşacağız...

ZENGİN VE YOKSUL 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aysel'in kaçırıldığını anlayan Karan, onu kurtarmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

NİHAL, AZİZ'DEN YARDIM İSTİYOR

Nihal, Aysel'in başına bir şey geldiğinden şüphelendiğinde Aziz'den yardım istemeye kalkışır. Aysel ise Aziz'in fütursuz acımasızlığı ile karşı karşıyadır.

KARAN, AYSEL'İ KURTARABİLECEK Mİ?

Karan, Aysel'i bu durumdan nasıl kurtaracak peki? Diğer yandan Berrin, Nihal'de bazı değişiklikler fark etmiştir, Nihal annesinin kuşkularını dağıtmaya çalışır. Ama başarılı olabilecek mi acaba? Aleyna ise Karan'a ilk defa 'seni seviyorum' der, Karan buna ne tepki verecek peki?

 

Zengin ve Yoksul 6. bölüm fragmanı izle! Karan Aysel'i kurtaracak mı? ile ilgili etiketler ATV Zengin ve Yoksul
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.