Zengilan'ın işgalden kurtuluş haberini gözyaşlarıyla verdi

İşgal altındaki Dağlık Karabağ'ı geri almak için operasyon başlatan Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusunu bozguna uğratarak ilerleyişini sürdürüyor. Son olarak Zengilan şehrinin de işgalden kurtarılması halk tarafından büyük sevinçle karşılandı. Azerbaycan'da yayın yapan ARB24 isimli kanalda, kentin işgalden kurtarılması haberini veren sunucu Günel Mövsümova gözyaşlarını tutamadı.

Azerbaycan ordusu, Ermenistan işgali altında bulunan topraklarını kurtarmak amacıyla başlattığı operasyonları sürdürüyor.

Son olarak Azerbaycan ordusu Zengilan kentini Ermenistan'ın işgalinden kurtardı.

SPİKER GÖZYAŞLARIYLA DUYURDU

Azerbaycan'ın ARB24 isimli kanalında, Zengilan kentinin işgalden kurtarılması haberini veren sunucu Günel Mövsümova gözyaşlarını tutamadı.

Sunucu Mövsümova'nın memleketinin bugün işgalden kurtarılan Zengilan olduğu öğrenildi.

''15 YILDIR BU HABERİ SESLENDİRME ARZUSUYLA YAŞADIM''

Mövsümova konuşmasında, 'Bir Zengilanlı olarak 27 yıldır bu haberi gözlüyorduk. 15 yıldır bu haberi seslendirme arzusuyla yaşadım' dedi.

Zengilan'ın işgalden kurtuluş haberini gözyaşlarıyla verdi

Zengilan'ın işgalden kurtuluş haberini gözyaşlarıyla verdi ile ilgili etiketler Azerbaycan Zengilan ARB 24

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.